Yatırım şartı 20 tl fakat papara ile minimum yatırım 50 tl haberiniz olsunHizli or nail oluyor hic yapmadim para krsiliyormu kardrsim
Yatırım şartı 20 tl fakat papara ile minimum yatırım 50 tl haberiniz olsunHizli or nail oluyor hic yapmadim para krsiliyormu kardrsim
garantiden 10 tl kesiyorHizli or nail oluyor hic yapmadim para krsiliyormu kardrsim
Ben yapi krefiden yatiricam o zaman 10 tl de o keser ozaman 30 lira bulmak lazim bulurdak yatiririmgarantiden 10 tl kesiyor
Oyleymis kardesim hizli or ile yatiricam 30 lira lazim o ozaman bulabilirsekYatırım şartı 20 tl fakat papara ile minimum yatırım 50 tl haberiniz olsun
bi bak ne kadar ücretBen yapi krefiden yatiricam o zaman 10 tl de o keser ozaman 30 lira bulmak lazim bulurdak yatiririm
bol şansOyleymis kardesim hizli or ile yatiricam 30 lira lazim o ozaman bulabilirsek
Nasil bakicazbi bak ne kadar ücret
gir yapi krediye cepbank kac paraNasil bakicaz
Dur bakiyimgir yapi krediye cepbank kac para
Cepbank fegil kardesim hizli or ile yapicamda sordum para krsmiyo danirim orda nadil oluyor ayni islem degilmigir yapi krediye cepbank kac para
Para krsmiyomus sanirim.orda bilgin varmiCepbank fegil kardesim hizli or ile yapicamda sordum para krsmiyo danirim orda nadil oluyor ayni islem degilmi
hayır desteğe sor denemek iyi 100 tl iyi paraPara krsmiyomus sanirim.orda bilgin varmi
Kardesim sordumda destege para kesmiyor diyor amahayır desteğe sor denemek iyi 100 tl iyi para
Daha bulamadim 20 lira bulursam hallederim ama para kesilmiyor dedi destekKardesim sordumda destege para kesmiyor diyor ama