MuscleBet'e yeni üye olan kullanıcılara özel 20 TL deneme bonusu fırsatı sizleri bekliyor.
musclebet20.com/#/
musclebet20.com/#/

Yatirim sarti varmi maksimum minimum kac cekiliyor alt ust var oynaniyomuSpor Deneme Bonusunun çekilebilir olabilmesi için bonus miktarının 8 katını en az 3 karşılaşmanın yer aldığı her seçiminizin minimum 1.30 oran olacak şekilde olmak kaydı ile futbol, basketbol, voleybol veya tenis alanlarında oynamanız gerekmektedir.
Benim durumu bi duzeltin ya kac gundur diger sponsor oldugunuz forumdada ilettim cewap veren olmadi para birim usd yapmisim yanlislikla tl ye cewirin lutfen birde canli destek tikliyorum acilmiyor sanki engel ye.is gibiyim uye olmadan 2 dk once vardi destek uye oldum destek acilmiyor 20 tl bonusuda alamadim bu yuzden kullanici adim neymar111 @MuscleBetSpor Deneme Bonusunun çekilebilir olabilmesi için bonus miktarının 8 katını en az 3 karşılaşmanın yer aldığı her seçiminizin minimum 1.30 oran olacak şekilde olmak kaydı ile futbol, basketbol, voleybol veya tenis alanlarında oynamanız gerekmektedir.
Yatirim sarti ?Spor Deneme Bonusunun çekilebilir olabilmesi için bonus miktarının 8 katını en az 3 karşılaşmanın yer aldığı her seçiminizin minimum 1.30 oran olacak şekilde olmak kaydı ile futbol, basketbol, voleybol veya tenis alanlarında oynamanız gerekmektedir.
@MuscleBetBenim durumu bi duzeltin ya kac gundur diger sponsor oldugunuz forumdada ilettim cewap veren olmadi para birim usd yapmisim yanlislikla tl ye cewirin lutfen birde canli destek tikliyorum acilmiyor sanki engel ye.is gibiyim uye olmadan 2 dk once vardi destek uye oldum destek acilmiyor 20 tl bonusuda alamadim bu yuzden kullanici adim neymar111 @MuscleBet
Yatirim sarti ?
Banada bi cewap verin @MuscleBetBonusumuz 50 TL yatırım şartlıdır.
Canli destek bolumune tikliyorum acilmiyor @MuscleBetKonu hakkında Canlı destek Hattımıza bağlanabilirsiniz.
Canlı destek hattına bağlanarak durumunuzu aktarın akabinde TL hesabı açmanız gerekmektedir. Canlı destek hattımız aktiftir bir sorun bulunmamaktadır.Benim durumu bi duzeltin ya kac gundur diger sponsor oldugunuz forumdada ilettim cewap veren olmadi para birim usd yapmisim yanlislikla tl ye cewirin lutfen birde canli destek tikliyorum acilmiyor sanki engel ye.is gibiyim uye olmadan 2 dk once vardi destek uye oldum destek acilmiyor 20 tl bonusuda alamadim bu yuzden kullanici adim neymar111 @MuscleBet