3 kişiye 10ar Tl seri gelin

BabanınOgluKemal

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Hayırlı geceler kirvelerim. Bugün Kale,Genco,Prizma ve Yorkbetten kendim adına güzel bir çekim yaptım. Öğrenci olduğum için de yüksek meblağlarda etkinlik yapamıyorum şuanda. Kusurma bakmayın.

Etkinliği şöyle yapayım dedim. 1den 15e kadar aklımda bir sayı tuttum. 2 cevap hakkınız var cevapları. X ve Y sayıları diye yazmanız yeterli her yorumda ss alacağım için düzenlemeye çalışıp yok ben bildim vs diye açıkgözlülük yapmayın. +50 mesaj şartı var. Bol şanslar

BabanınOgluKemal

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Tuttuğum sayıyı en hızlı söyleyen 3 kişiye verilecek ödüller bu arada

Fatalblowx

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Hayırlı geceler kirvelerim. Bugün Kale,Genco,Prizma ve Yorkbetten kendim adına güzel bir çekim yaptım. Öğrenci olduğum için de yüksek meblağlarda etkinlik yapamıyorum şuanda. Kusurma bakmayın.

Etkinliği şöyle yapayım dedim. 1den 15e kadar aklımda bir sayı tuttum. 2 cevap hakkınız var cevapları. X ve Y sayıları diye yazmanız yeterli her yorumda ss alacağım için düzenlemeye çalışıp yok ben bildim vs diye açıkgözlülük yapmayın. +50 mesaj şartı var. Bol şanslar
Babanın oğlu kemal gelmiş 😀 7 11

BabanınOgluKemal

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Kirvelerim tutturan yok aranızda. Yorum yapanlara 1 hak daha vereyim 😂😂. Yatmadanda gusüllenin bu arada

merto.98

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Bizde diyelim