bol sans aga ben uyurum umarim tutarKupon yapıldı kazanması durumunda 4 KİŞİ 20 DAĞITIM yaparız çekilişle beğenen yorum atıp gidenle değil katılım sağlayanla tabiki şansımız bol olsun
bol şansKupon yapıldı kazanması durumunda 4 KİŞİ 20 DAĞITIM yaparız çekilişle beğenen yorum atıp gidenle değil katılım sağlayanla tabiki şansımız bol olsun
hadı bol sansKupon yapıldı kazanması durumunda 4 KİŞİ 20 DAĞITIM yaparız çekilişle beğenen yorum atıp gidenle değil katılım sağlayanla tabiki şansımız bol olsun
bol şans dostum zaten 4 kişiyizKupon yapıldı kazanması durumunda 4 KİŞİ 20 DAĞITIM yaparız çekilişle beğenen yorum atıp gidenle değil katılım sağlayanla tabiki şansımız bol olsun
o zaman tutmasını beklıcezbol şans dostum zaten 4 kişiyiz![]()
bol.sanslar.Kupon yapıldı kazanması durumunda 4 KİŞİ 20 DAĞITIM yaparız çekilişle beğenen yorum atıp gidenle değil katılım sağlayanla tabiki şansımız bol olsun
şakire varsa alırım cayını4 e kadar bi kahve sigara yapayım du du hepnize çay demliyim![]()
her daimşakire varsa alırım cayını
paul çok iyi yayalnız güzel kupon olmuş
Bol şansKupon yapıldı kazanması durumunda 4 KİŞİ 20 DAĞITIM yaparız çekilişle beğenen yorum atıp gidenle değil katılım sağlayanla tabiki şansımız bol olsun
Harden gelir inş dün gece aldı galiba 9 üstüKupon yapıldı kazanması durumunda 4 KİŞİ 20 DAĞITIM yaparız çekilişle beğenen yorum atıp gidenle değil katılım sağlayanla tabiki şansımız bol olsun