750 tl dagitiyoruz BETYAP sponsorluğunda

• Konbuyu başlatan Aktif değil yanlış Bilgi sonucu
  • Başlangıç tarihi

terry50

Guest
valla hepımız boyle baksana bıde oncekı seneler gıbı degıl ıddaa nasıl olsa herkez yatıryouz forumda goruyorsun 1 kişi tuttursa 10 kez yatıyor

terry50

Guest
dun manc unutıde ust verıyoruz ust yapmamak ıcın son sanıyded atıyor 2 0 bıtıtyor bırleşık arap emırlıklerınde al whhta ust verıyoruz ust olmmaıs ıcın son sanıyed 2 0 bıtıyor yanı tesaduf degılş bunlar zamn kalsa ust olacak ama sonun da atıyorlar sende tek golden gıttım sanıyorsun hep

Gfbridvan1907

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
dun manc unutıde ust verıyoruz ust yapmamak ıcın son sanıyded atıyor 2 0 bıtıtyor bırleşık arap emırlıklerınde al whhta ust verıyoruz ust olmmaıs ıcın son sanıyed 2 0 bıtıyor yanı tesaduf degılş bunlar zamn kalsa ust olacak ama sonun da atıyorlar sende tek golden gıttım sanıyorsun hep
Diyorsun ki bu maçlar ve ayarlı

terry50

Guest
demıyorum bııryorusnuz tesaduf degıl bunlar bır kere degıl 2 kere degıl hepmı boyl eolur arkadaş

RusRuleti🇹🇷

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Değerli KuponBaz Ailesi Bizimle birlikte güzel olan iyi olan paylaşıma dair hayat paylaşınca güzel felsefesiyle yeni bir etkinlikle karşınızdayız @Betyap Destek sponsorluğunda yapacağımız bu etkinlik rolling etkinliği olacak kasa 150tl hedef 750tl
KURALLAR
-Beğeni ve yorum şartı
-30 kişiye eşit dağıtılacak şekilde kura ile belirlenecek
-Kazanlara betyap hesabına ekleme sağlanacak
-Max çekim 150 tl olacak
HERKESE BOL ŞANS DILERIM
Bol şanslar müdürüm