ben iddaa etmıyorumkiUye bahsi forumdaki yeni etinlik yani senle 15 lirasina iddaya gircrz paralari modlara atcaz mac sonu kazanan 30 liraui alcak
ben iddaa etmıyorumkiUye bahsi forumdaki yeni etinlik yani senle 15 lirasina iddaya gircrz paralari modlara atcaz mac sonu kazanan 30 liraui alcak
Ha ben iste idda aciyomben iddaa etmıyorumkibasketten de anlamam
kafama yatan olursa katılırımHa ben iste idda aciyom![]()
Sen bir tane mac soyle ona iddasina girelimkafama yatan olursa katılırımiyi böyle bir birmizi ütelim güzel iş miş modlarda her 15 tl de bir tl kendileri seans alsın
iyi olur
0 dan anlat 🙂
BİRİSİ basket üst olur dedi 165 den mi ne bnde alt vermıstım aynı maca desene ben yattım dedim0 dan anlat 🙂
Zaren bu benim yaotigim aktif bir sey yeni baslafi forumdaBİRİSİ basket üst olur dedi 165 den mi ne bnde alt vermıstım aynı maca desene ben yattım dedim
arkadas da 15 tl sine bahse girelim üst olacaks en alt de diyor 15 er tl modlara verelim kazanan parayı alır diyor bnde mantıklı iş güzel diyorum
hep bir birimizi ütelim modlarda komuşyon yani seans alsın her 15 tl de 1 tl nasıl
ala alaZsten bu sistem aciklandi ki daha 2 gun evvel
Modların kazancı yok bu işten, kazanç kayıp sizdeBİRİSİ basket üst olur dedi 165 den mi ne bnde alt vermıstım aynı maca desene ben yattım dedim
arkadas da 15 tl sine bahse girelim üst olacaks en alt de diyor 15 er tl modlara verelim kazanan parayı alır diyor bnde mantıklı iş güzel diyorum
hep bir birimizi ütelim modlarda komuşyon yani seans alsın her 15 tl de 1 tl nasıl
ya bn espirisindeyim olsun ne oalcak ki bu arada 6 kuş kalmıstı onuda belese 100 tl ye veriyorum gitsin kuş beslıyordumModların kazancı yok bu işten, kazanç kayıp sizde
Bende bi gol aldım şimdisıradki gol dep olur mu