Sagol modumevet tebrikler
TebriklerKankalar bu free bet yatirimsizdi degilmi
Ilk kupon 120 kusur verecek sanirsam ilk 15 dakika galibi dep demistim direk cekim verebilirmiyim Ekli dosyayı görüntüle 7393
Sagol broTebrikler
Geldi tebriklerKankalar bu free bet yatirimsizdi degilmi
Ilk kupon 120 kusur verecek sanirsam ilk 15 dakika galibi dep demistim direk cekim verebilirmiyim Ekli dosyayı görüntüle 7393
Senin kuponda geliyoevet tebrikler
Twsekkurler broGeldi tebrikler
Patlat bı etkinlik bro😀😀Twsekkurler bro
Kanka 120 liranin etkinligi olmaz ama sana 10 papara gelsin cekim gelincePatlat bı etkinlik bro😀😀
Eyvallah kardeşim yani dedim rol yapKanka 120 liranin etkinligi olmaz ama sana 10 papara gelsin cekim gelince
baska sitede kaybetme sponsorlarmizda kaybet 🙂Kanka 120 liranin etkinligi olmaz ama sana 10 papara gelsin cekim gelince
Yanibaska sitede kaybetme sponsorlarmizda kaybet 🙂
Kanka inan ise gidip geliyorum yol oaram dahi yoktu bu iyi oldu yoksa roll yaprdimEyvallah kardeşim yani dedim rol yap
@Betasus sağolsun 🙂Kankalar bu free bet yatirimsizdi degilmi
Tamam modumbaska sitede kaybetme sponsorlarmizda kaybet 🙂
TM kardesim akşam yaparız beraberKanka inan ise gidip geliyorum yol oaram dahi yoktu bu iyi oldu yoksa roll yaprdim
Çalışırken alma kardeş benceKanka inan ise gidip geliyorum yol oaram dahi yoktu bu iyi oldu yoksa roll yaprdim
Neyi kanka neyi almayayimÇalışırken alma kardeş bence