Şansın yaver gitmiş. Tebrikler200 kaybım vardı bonusu aldım yine kaybettim bidaha istedim yalvar yakar böyle bir sistemimiz yok dediler işte üst üste yazdım 50 bonus verdi
%10 veriyo normali 20 tl zaten ne alaka 50 anlamadim200 kaybım vardı bonusu aldım yine kaybettim bidaha istedim yalvar yakar böyle bir sistemimiz yok dediler işte üst üste yazdım 50 bonus verdi
Eyvallah başkan aynen öyle olduŞansın yaver gitmiş. Tebrikler
Aynen öyle zaten ama ben zaten normal kayıp bonusu aldım yine kaybettim bu sefer de işte kira borcum var soyle böyle yakvardik adamlara sadakat bonusu yok mu dedim önce maalesef dedi böyle bir bonus mevcut değil falan biraz daha zorladım kontrollerinizi sagliyirum dedi pat bi baktım kasa 50 yatirmislar ama harbi adamlarmis valla%10 veriyo normali 20 tl zaten ne alaka 50 anlamadim
Bir kale bi Nano tek geçerim bugüne kadar sıkıntı cikmadibetnano'da tek kuruşun kalmaz zaten. çok bilinmez ama piyasanın en iyilerinden.
benim bilgileri veriyim destege baglan k.adimla banada yap bi sekil beAynen öyle zaten ama ben zaten normal kayıp bonusu aldım yine kaybettim bu sefer de işte kira borcum var soyle böyle yakvardik adamlara sadakat bonusu yok mu dedim önce maalesef dedi böyle bir bonus mevcut değil falan biraz daha zorladım kontrollerinizi sagliyirum dedi pat bi baktım kasa 50 yatirmislar ama harbi adamlarmis valla
Deneriz problem değil ama en son ne zaman yatırım yaptinbenim bilgileri veriyim destege baglan k.adimla banada yap bi sekil be1 seneden eski uyeyim aylardir yatirim yapiyorum gecen hafta dogum gunumde bile bisey vermedi agzin iyi laf yapiyo madem bikiyak gec
Deneriz problem değil ama en son ne zaman yatırım yaptin
Özelden yaz bakalım bi2019da her ay en az 1k aralik ayinda 25 verdiler yilbasi icin o gunden beri ugramiyorum uyuz oldum 10 ocak ogum gunum yine bisey vermedilwr
EyvallahTebrikler vole değil rövaşata 😁