Oynamadim ama Sık sık sorun yasayanlari görüyorum cekimlerde gecikme gibiBetparktan gece 2 de cekim verdim hala yatmadi canli destekde yok anlam veremedim oynayan varmi bu burodan daha once oldumu acaba
10 saati gecti kanka canlida aktif degil anlamadimOynamadim ama Sık sık sorun yasayanlari görüyorum cekimlerde gecikme gibi
Hayirlisi bekleyecez modumcekimler bugün aksayabilir yıl başı olduğu icin
Canli su an cogu sitede aktif değil10 saati gecti kanka canlida aktif degil anlamadim
Canlı destek 13.00 aktif olacak10 saati gecti kanka canlida aktif degil anlamadim
Eyvallah bro sagolasin 13 de yazarinCanlı destek 13.00 aktif olacak
13 de aktif olacakmis yazarim 13 de sagol broCanli su an cogu sitede aktif değil
saat 14:00 sonra diye uyari mesaji varBetparktan gece 2 de cekim verdim hala yatmadi canli destekde yok anlam veremedim oynayan varmi bu burodan daha once oldumu acaba
Dunde bana msj geldi 13 diesaat 14:00 sonra diye uyari mesaji var
Kardeşim pişmanlık betparkBetparktan gece 2 de cekim verdim hala yatmadi canli destekde yok anlam veremedim oynayan varmi bu burodan daha once oldumu acaba
Sen ictin mi kankdun gece cok içmişler betpark elemanları ondandır
bendensinhyr ben kullanmıyorum![]()
Büro bı sık* yaramazAnasını saatiyim geciktiği zaman büro kötü mü oluyor şimdi ????? 2-3 yıldır oynarım zerre sıkıntı yaşamadım gelsinde ne zaman gelirse gelsin
Dunde bana msj geldi 13 die