Sen de katılKirve ben beğendim de beni katmayıver
Sen de katılKirve ben beğendim de beni katmayıver
Başka zaman katılırım şans azalmasınNiye kirvem yav
Beni katmayaydınBuyrun kirvelerim gönül isterdi hepinize katkım olsun. Malum öğrenci adamında etkinliği bu kadar oluyor. Domdomdan da çekersem bi etkinlik daha yaparım belki gündüz
Tebrikler sawas8080 teşekkürler reis bol kazançlar olsunBuyrun kirvelerim gönül isterdi hepinize katkım olsun. Malum öğrenci adamında etkinliği bu kadar oluyor. Domdomdan da çekersem bi etkinlik daha yaparım belki gündüz
Olmaz öyle kirvem nolacak yavBeni katmayaydınhadi tebrikler
cekebilirsem atarım 20şer arkadaslarTebrikler sawas8080 teşekkürler reis bol kazançlar olsun![]()
Düşünmen yeter reisBuyrun kirvelerim gönül isterdi hepinize katkım olsun. Malum öğrenci adamında etkinliği bu kadar oluyor. Domdomdan da çekersem bi etkinlik daha yaparım belki gündüz
Kardeş var mı bu çekiliştede bi sorun? Sen anlıyorsun bu işten çünküBol şans yine hüsran
Hadi bol şanslar abicekebilirsem atarım 20şer arkadaslar
Kirvem, hediyesini yolladım kardeşimin. Konu kilit yap istersenKardeş var mı bu çekiliştede bi sorun? Sen anlıyorsun bu işten çünkü![]()
İyi geceler kardeşimKirvem, hediyesini yolladım kardeşimin. Konu kilit yap istersenhayırlı geceler Allaha emanetsiniz. Bol şanslar
👏👏👍👍Kirvem, hediyesini yolladım kardeşimin. Konu kilit yap istersenhayırlı geceler Allaha emanetsiniz. Bol şanslar