Min. Yatırım cekim 50 tl oldu tüm uyelere bilgilendirme smsleri gittiCMT ye para yatırdım yarım saat oldu hesaba geçmedi...
Sıkıntı varmı bu CMT de
Bilgisi olan yazarmı beyler
50 attım bendeMin. Yatırım cekim 50 tl oldu tüm uyelere bilgilendirme smsleri gitti
banada sms gelmiştiMin. Yatırım cekim 50 tl oldu tüm uyelere bilgilendirme smsleri gitti
e mail attım dönen yokMin. Yatırım cekim 50 tl oldu tüm uyelere bilgilendirme smsleri gitti
garantiHangi banka ile işlem yaptın
E maili sallamiyorlar haftasonlarıe mail attım dönen yok
bence hiç bişeyi sallamıyorlar hafta sonuE maili sallamiyorlar haftasonları
30 dk oldu şuanBende garanti ile işlem yaparım 5dk yı geçmez
Eğer siteye atmak amaçlı CMTye aktarımı yaptıysanız maçlarınız kaçmadan üyeliğinize 50TL üyeliğiniz eklensin CMT düştüğünde finansa iletirsiniz (Bu tek seferlik bir uygulamadır )I30 dk oldu şuan
sizin siteye miEğer siteye atmak amaçlı CMTye aktarımı yaptıysanız maçlarınız kaçmadan üyeliğinize 50TL üyeliğiniz eklensin CMT düştüğünde finansa iletirsiniz (Bu tek seferlik bir uygulamadır )I
nasıl olacak anlamadımEğer siteye atmak amaçlı CMTye aktarımı yaptıysanız maçlarınız kaçmadan üyeliğinize 50TL üyeliğiniz eklensin CMT düştüğünde finansa iletirsiniz (Bu tek seferlik bir uygulamadır )I
Sitemzideki kullanıcı adınız nedir?nasıl olacak anlamadım
Admin yavaş ciğerimi söktün 😍Eğer siteye atmak amaçlı CMTye aktarımı yaptıysanız maçlarınız kaçmadan üyeliğinize 50TL üyeliğiniz eklensin CMT düştüğünde finansa iletirsiniz (Bu tek seferlik bir uygulamadır )I
Banada ekle ayin 5 inde atayım 😀😀Sitemzideki kullanıcı adınız nedir?