Arkadaşlar hangi siteye atım varmı bonus falan veren site bildiğiniz .?
Holiganbet yatirim aliyor ama abi bonus hakkinda bilgim yokArkadaşlar hangi siteye atım varmı bonus falan veren site bildiğiniz .?
BetasusArkadaşlar hangi siteye atım varmı bonus falan veren site bildiğiniz .?
hangi bankaCmt ye dikkat et bugün hesap açtım 8 saattir para gelmedi daha ilk yatırım yapıyım dedim hala gelmedi para müşteri temsilcileri cevap vermiyor hesaptan çıktı para cmt te düşmedi
Arkadaş şimdi bankadan aktardı geldi hesabına 5 dk daCmt ye dikkat et bugün hesap açtım 8 saattir para gelmedi daha ilk yatırım yapıyım dedim hala gelmedi para müşteri temsilcileri cevap vermiyor hesaptan çıktı para cmt te düşmedi
Ziraat vakif garanti ve 1 2 banka daha var alasmali olduklari. Anlasmasi olmayan bankalarda mesai saatleri islem yapiliyor cekim yatirim yapılmıyor 4 ten sonraArkadaş şimdi bankadan aktardı geldi hesabına 5 dk da
Ziraatten attımhangi banka
Ben de sorun o zaman gelmedi hala bişey ters ama anlamadımArkadaş şimdi bankadan aktardı geldi hesabına 5 dk da
Açiklamaya numarani yazdin mi ben 9 10 aydır cmt kullaniyorum 1 kez bile 20 dakika sürmedi yatırım işlemlerimZiraatten attım
Kral bana 4 tl lazim cmt de 1 tl para var betasusa cmt ile yatirim yapicam 5e5 veriyor yardimci oluverArkadaş şimdi bankadan aktardı geldi hesabına 5 dk da
Yazdım işk deda bugün açtım papara limit doldu diye . Cmt Numaramı yazdım hesabı onayladı yok 8 saat oldu 4 den beri gelmedi arıyorum açan yok . Mail attım dönen yok hesaba geri iade de olmadı bekliyoAçiklamaya numarani yazdin mi ben 9 10 aydır cmt kullaniyorum 1 kez bile 20 dakika sürmedi yatırım işlemlerim
1 tl ucret alıyor 5 tl lazim sanaKral bana 4 tl lazim cmt de 1 tl para var betasusa cmt ile yatirim yapicam 5e5 veriyor yardimci oluver
20 dakika icinde bağlanıyor cmt biraz zahmetli ama ara bence. En son paparayi aradığımda 33 dakikada baglanmisti deger benceYazdım işk deda bugün açtım papara limit doldu diye . Cmt Numaramı yazdım hesabı onayladı yok 8 saat oldu 4 den beri gelmedi arıyorum açan yok . Mail attım dönen yok hesaba geri iade de olmadı bekliyo
Hayir daha dun yaptim 1tl cuzdandan cuzdana kesmiyor artık 4tl olsa yetiyor1 tl ucret alıyor 5 tl lazim sana
Şu parayı kurtarayım lanet olsun cmt sine bir daha işim olmaz sabah ugraşıcam20
20 dakika icinde bağlanıyor cmt biraz zahmetli ama ara bence. En son paparayi aradığımda 33 dakikada baglanmisti deger bence
Haklisin kral şöyle yapalim ben sana betasusun sifresini vereyim 5 tl sen oyna 5 tl ben rahat ol kazanırsak alirsin parani gece maclarini kacirmak istemiyorumTanimadaklarima atmıyorum malesef
Benim başıma da geldi gecn gün çekip verdmen son baktım olmuyor kardeşimin cmt hesabına attım ordan garanti ile 1 saat sonra zOe çektmCmt ye dikkat et bugün hesap açtım 8 saattir para gelmedi daha ilk yatırım yapıyım dedim hala gelmedi para müşteri temsilcileri cevap vermiyor hesaptan çıktı para cmt te düşmedi