FREE BONUS egobet

türkiye

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye

Ekli dosyalar

• 96.png
    96.png
    44.8 KB · Görüntüleme: 33

menemenlee12

✮Teğmen ✮
Onaylı Üye
Lan bu foruma noluyor böyle

menemenlee12

✮Teğmen ✮
Onaylı Üye
İn cin top oynuyor kimse katılım sağlamıyor kimse eskisi kadar aktif değil. Herkes birbirine sövüyor sayıyor. Saygı yok sevgi yok. Yardımlaşma yok. Etkinlik yapanlar sözünde durmuyor dağıtım yapmadan kaçıyor(bazı belli kişiler hariç). Bunlar yeterli mi sence sevgili modum.?

sermet

"İnsanlar, düşünmemek için konuşmayı icat etmişler
TİPSTER
İn cin top oynuyor kimse katılım sağlamıyor kimse eskisi kadar aktif değil. Herkes birbirine sövüyor sayıyor. Saygı yok sevgi yok. Yardımlaşma yok. Etkinlik yapanlar sözünde durmuyor dağıtım yapmadan kaçıyor(bazı belli kişiler hariç). Bunlar yeterli mi sence sevgili modum.?
Katlilimlar Aktiflikler yavas yavas yukselecek saygisiz insanlar zaten banlaniyor 1 2 den sonra yardimlasma artik hic bi yerde yok dolandiricilar yuzunden etkinliklerde de bi sozunde durmayan karakter meselesi

menemenlee12

✮Teğmen ✮
Onaylı Üye
Katlilimlar Aktiflikler yavas yavas yukselecek saygisiz insanlar zaten banlaniyor 1 2 den sonra yardimlasma artik hic bi yerde yok dolandiricilar yuzunden etkinliklerde de bi sozunde durmayan karakter meselesi
Anladım usta inşallah dediğin gibi olur. İki üstteki arkadaş neyine küfür ediyor ben anlamıyorum

Ozgurazak61

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
Matbet mobil ödeme yapan bir arkadas bana yazabilirmi ? 10 tl papara atacagım

türkiye

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
aynen öyle beleşci coktu kadeş