bende öyle gördümhocam en son yorum benımdı ınsanlar gördü konu kapalıydı ardından konu acıldı 2 kısı yorum yaptıkları saat ortada 00.01 de yaptılar resmen alenen hakkım yendı yanlısmıyım arkadaslar @IZMİRBOY @Alperen17200 siz gördünüz?
Bende gordum sen kazandibhocam en son yorum benımdı ınsanlar gördü konu kapalıydı ardından konu acıldı 2 kısı yorum yaptıkları saat ortada 00.01 de yaptılar resmen alenen hakkım yendı yanlısmıyım arkadaslar @IZMİRBOY @Alperen17200 siz gördünüz?
Anlamiyorlarki iste bunu anlatmaya calisiyorumZaten mesaj saatine bile bakınca 00.01 de yazmış cocuk
Benim ozele mesaj gelmemis sikinti mi var acababeyler ben hak yemedeim konuyu kapattım mesaj gitti tamamen sunucu ile alakalı
özelden yazıp nakit destegi cıkdıgım cok kişi oldu aklınız kalmasın
sıkışık ve yardım istiyenlere ettim forumlardaBenim ozele mesaj gelmemis sikinti mi var acaba
Doğrudur sen güzel adamsindir ama cidden ben 2. Yazdığımda da yorumlar kapalıydı son mesaj italian daydi sonra açıldı diğerleri yazdıbeyler ben hak yemedeim konuyu kapattım mesaj gitti tamamen sunucu ile alakalı
özelden yazıp nakit destegi cıkdıgım cok kişi oldu aklınız kalmasın
Bende sıkışığım🙈sıkışık ve yardım istiyenlere ettim forumlarda
Kanka tebrikler ama senin hakkın değildi kusura bakma son mesaj italian daydi ki sen bile kime çıktı yazdın zaten mesaj süresinde belli oluyor 00.01 de yazdiginAllahıma şükürler olsun admin dm bakabilirmisin