Kimse yatirim yapsin demedik zaten bonus var alan alsin dedikEn sahtekar sitelerden biridir. Hala bunlwrin bonusunu nasıl paylaşıyorsunuz? Böyle sahtekarlarin konusunu forumda açmanız bile abes
Sonucda sitenin öyle yada böyle reklamı oluyir. Bilmeyen arkadaşlar düzgün bir site sanıp yatırım yapabilirKimse yatirim yapsin demedik zaten bonus var alan alsin dedik
Sen konuyu okudun mu?Sonucda sitenin öyle yada böyle reklamı oluyir. Bilmeyen arkadaşlar düzgün bir site sanıp yatırım yapabilir
Sen cok biliyorsan yatirim yapmazsinSen konuyu okudun mu?
Yatirimi olanlar bonus alsin dedim kimse yatirim yapsin demedim.
Burdan duyup yatirim yapan olursa da kendisi bilir herkesin kendi akli var
Bak ben sana satasmiyorum. Bir site hakkında düşüncelerini paylaşıyorum. Ama sen gereksiz yere savunma yapıyorsun. Yatırım yapan kendi bilir ne demek? Bu forumun amacı birbirimize yardımcı olmak. Siteler hakkında bildiklerinizi dile getirecegiz tabiiki.Sen cok biliyorsan yatirim yapmazsin
Tamam sen site guvenilir değil dedin ben de güvenilir demedim zaten.Bak ben sana satasmiyorum. Bir site hakkında düşüncelerini paylaşıyorum. Ama sen gereksiz yere savunma yapıyorsun. Yatırım yapan kendi bilir ne demek? Bu forumun amacı birbirimize yardımcı olmak. Siteler hakkında bildiklerinizi dile getirecegiz tabiiki.
ula adam kafana silah mi dayadi almazsan alma bonusuBak ben sana satasmiyorum. Bir site hakkında düşüncelerini paylaşıyorum. Ama sen gereksiz yere savunma yapıyorsun. Yatırım yapan kendi bilir ne demek? Bu forumun amacı birbirimize yardımcı olmak. Siteler hakkında bildiklerinizi dile getirecegiz tabiiki.
Boş yorumlarını kendine sakla. Konu bonus almak değil.ula adam kafana silah mi dayadi almazsan alma bonusu
Konu bonus almak içeriğe bak 😁Boş yorumlarını kendine sakla. Konu bonus almak değil.
ne için ozman ?Boş yorumlarını kendine sakla. Konu bonus almak değil.
Nasıl dilerseniz öyle yapın. Bonusu almayın demedim. Gereksiz yere uzatıp durmanın anlamı yok. Site hakkında fikirlerini söyledim.Konu bonus almak içeriğe bak 😁
Sen baska konuya bak burda siteye de guvenilir yatirim yapin diyen olmadi zaten
Tamam site hakkinds fikrini soyle ben ona bisey demedim zaten ama actigim konuya gereksiz falan deme faydalanip cekim yapanlar olabilirNasıl dilerseniz öyle yapın. Bonusu almayın demedim. Gereksiz yere uzatıp durmanın anlamı yok. Site hakkında fikirlerini söyledim.