Buralardayız Kral , Yakın Zamanda Sağlam Etkinlik Yapılacak . Pusuda Bekliyorum 🤚NERDE BU MILLET BEYLER KIMSE YOK IKI TARAFTADA @lazio34 ONAY
Hayırlı geceler BaşkanNERDE BU MILLET BEYLER KIMSE YOK IKI TARAFTADA @lazio34 ONAY
Sağol kardeismHayırlı geceler Başkan
HosgeldinHayırlı geceler Başkan
Eyvallah Hoşbuldum şimdi yeni gördüm forum adını üye oldum . Yeni mekan hayırlı olsunHosgeldin
Sağol kardeşim bir orda bir burda yimEyvallah Hoşbuldum şimdi yeni gördüm forum adını üye oldum . Yeni mekan hayırlı olsun
Kanki hgeldinEyvallah Hoşbuldum şimdi yeni gördüm forum adını üye oldum . Yeni mekan hayırlı olsun
Kesme sana etiket atmış orda gördün mü onu BaşkanSağol kardeşim bir orda bir burda yim
Eyvallah kardeşim hiç haberde vermiyorsun bende nerde bu millet diyorumKanki hgeldin
Evet konuştuk gel etkinliğe bisey ler çıkarsa sende faydalanKesme sana etiket atmış orda gördün mü onu Başkan
Tamamdir Eyvallah BaşkanEvet konuştuk gel etkinliğe bisey ler çıkarsa sende faydalan
Ben 0 im ama deneme bonusu aldım son maç beklerEyvallah kardeşim hiç haberde vermiyorsun bende nerde bu millet diyorumDurumlar nasıl kasa varmı atm ünite arizaliydi atamadım ben para
Ben 0 im ama deneme bonusu aldım son maç bekler100 çekerim gelirse
Tavbet ödeme yapıyor miTebrikler
Tavbet ödeme yapıyor mi
100 tl yi öder herhalde hallettin mi oldu mu 100Tavbet ödeme yapıyor mi
Inşallah gelirSon maç bekliyorum ya şu an 1-0 önde yememesi lazim