Demirdemir kullanici adina bak totti2828 kardesimin hesabi dedigi hesap 😁😁😁 @kumarbaz@RusRuleti🇹🇷
Buyur reis paylaştım
elveda diyelim dolandiriciya yer yok.Demirdemir kullanici adina bak totti2828 kardesimin hesabi dedigi hesap 😁😁😁 @kumarbaz
Yakaladim ya benden kacar mi bir de shop yapmis 😂elveda diyelim dolandiriciya yer yok.
Anlamadim kardeşim dolandiricilik ne yapmsiimaçıklama yapicakmisin ?
Ulan demir essekten adam olur senden adam olmaz bari kulllanici adini da shopla degistirseydin 😁😁😁Anlamadim kardeşim dolandiricilik ne yapmsiim
Ne sopu kardeşim manyakmsin senUlan demir essekten adam olur senden adam olmaz bari kulllanici adini da shopla degistirseydin 😁😁😁
Ben o kişi deilim ben irfan demir deilim biliyorum o dolandırıcıyikardeşinle br olup foruma guven vermiştin galiba
@Burak5678 paraya çökmüştünb
Kullanci adiniz niye ayni 😁😁😁Ben o kişi deilim ben irfan demir deilim biliyorum o dolandırıcıyi
papara görüntünü atBen o kişi deilim ben irfan demir deilim biliyorum o dolandırıcıyi
onayli olsunpapara görüntünü at
isim soy ismine bakmak istiyorumPaparami neden veriyorum ya
Kardeşim paparami atamam buraya ben özel.diye bir şey var banlayacaksan banla yeter ya ben deilim ama o kişi diyorum anlamiyorsnuz@Beckham1993 özeldeki konuşmayi report edicegine dedigimi yap.