profesör
Guest
Uyumayan 10 kişiye 10 TL ilk 10 kişinin yorumu geçerli olacaktır saat 05.00e biter etkinlik ilk yorumları atanlar papara iletsin 
tesekkurler etkinlik icinUyumayan 10 kişiye 10 TL ilk 10 kişinin yorumu geçerli olacaktır saat 05.00e biter etkinlik ilk yorumları atanlar papara iletsin![]()
Martada 2.büyük ödül sende ekstra 4 - 5 tane daha varÇekilişi izleyen kaçmış herhalde bu arada benim yorumum çekilişe dahil değil
patron bizde sayiliyormuyuz 😊Uyumayan 10 kişiye 10 TL ilk 10 kişinin yorumu geçerli olacaktır saat 05.00e biter etkinlik ilk yorumları atanlar papara iletsin![]()
Eyvallah bakamadım ben bekliyorum 60 bilet vardı zatenMartada 2.büyük ödül sende ekstra 4 - 5 tane daha var
TeşekkürlerUyumayan 10 kişiye 10 TL ilk 10 kişinin yorumu geçerli olacaktır saat 05.00e biter etkinlik ilk yorumları atanlar papara iletsin![]()
uyuyamiyorumUyumayan 10 kişiye 10 TL ilk 10 kişinin yorumu geçerli olacaktır saat 05.00e biter etkinlik ilk yorumları atanlar papara iletsin![]()
Ben bakmistim.Eyvallah bakamadım ben bekliyorum 60 bilet vardı zaten
numaralarin kacEyvallah bakamadım ben bekliyorum 60 bilet vardı zaten
39 bilet vardı sıfır cıktı bana da . canım sıkıldı hafifnumaralarin kac
Bilmiyorum teker teker dostum parca parca almistimnumaralarin kac
bana cikarsa yilbasi bileti alicamUyumayan 10 kişiye 10 TL ilk 10 kişinin yorumu geçerli olacaktır saat 05.00e biter etkinlik ilk yorumları atanlar papara iletsin![]()
liste birazdan hazirlanicak ben sana bilgi veririmBilmiyorum teker teker dostum parca parca almistim
gercektende uzucu 2-3 bilete bisey cikmaz takmazsin ama 39 bilete de cikmayinca kufur gibi gelir insana hayatta bazi insanlar cok sanssiz malesef ben ve sen buna ornegiz39 bilet vardı sıfır cıktı bana da . canım sıkıldı hafif