@BlackPanda zaten torpil felan istemiyorum herkes gibi bizi nie listeye eklemedin demiştim daha senin etkinliklerine katılmam
Tessekkurlerhttps://www.cekilisyap.com/bonushane8 listedesin sana çıkmadı çekiliş 3 kişiye 10 tl olan bi önceki etkinlik
Hayir Ben ilk cikdi ikinci çıkmadı değil sinerji yapanlar beğenenler demiş basket kuponunda sen ben kumarbaz bütün sayıları yazdık takip ettik eklememis listeye beğenip yorum atın dedi ilk beğenip yoruma attimcekilisde cikmadi ilk etkinlikde bana cikmadi 2 . cikdi
Beni dahil etme admin olarak girmiyorum .Hayir Ben ilk cikdi ikinci çıkmadı değil sinerji yapanlar beğenenler demiş basket kuponunda sen ben kumarbaz bütün sayıları yazdık takip ettik eklememis listeye beğenip yorum atın dedi ilk beğenip yoruma attim
Yani beğenip yorum atma yeterli demişti yoksa takip ettiğimi biliyorsunDediğin dogru olabilir
Kardeşim sana telafi edicecegimizi söyledim ama şansını zorluyorsunYani beğenip yorum atma yeterli demişti yoksa takip ettiğimi biliyorsun
Ben zaten etkinlikte çıksa alien a atıcam kumarbaz a da atmam gerekiyor ondan once admin değildi ben kabul ettim ama zaten inalrin parasını bugün veya yarın atıcam dediğim gibi bonusu çevirdim aktif değildin diyorsun 578 mesaj var bunların 100 den fazlasını senin kuponda takip ettiğim için yazdımSen söz verdiğin insalara para göndermedin bu kadar lafını yapmadı kimse, aktif değildin telafi edicez dedim sana
Beyler bosveriin onumuzdeki kuponlara maclada bakalimBen zaten etkinlikte çıksa alien a atıcam kumarbaz a da atmam gerekiyor ondan once admin değildi ben kabul ettim ama zaten inalrin parasını bugün veya yarın atıcam dediğim gibi bonusu çevirdim aktif değildin diyorsun 578 mesaj var bunların 100 den fazlasını senin kuponda takip ettiğim için yazdım