GuzellArkadaşlar birbirinizle konu altında konuşun ve bu para ihtiyaç sahibine gitsin ihtiyacı olan olduğunu düşündüğünüz 5 arkadaşı benimle etiketleyin ve bana papara lari mesaj yazsınlar
@Hmdbjk onay Modum.
Ya ark tasskmı geciyorsun deminde başka forumda aynı konuyu acyın kimseye 5 kuruş vermedin milletin duygularıyla dalgamı geciyorsunArkadaşlar birbirinizle konu altında konuşun ve bu para ihtiyaç sahibine gitsin ihtiyacı olan olduğunu düşündüğünüz 5 arkadaşı benimle etiketleyin ve bana papara lari mesaj yazsınlar
@Hmdbjk onay Modum.
Bu köpeğe. İtibar etmeyim yüm forumlarda aynı konuyu acıyor bi şey vereceği yokArkadaşlar birbirinizle konu altında konuşun ve bu para ihtiyaç sahibine gitsin ihtiyacı olan olduğunu düşündüğünüz 5 arkadaşı benimle etiketleyin ve bana papara lari mesaj yazsınlar
@Hmdbjk onay Modum.
Dalga geciyor bu tazdığı 3. Forum itibar etmeyin diyoruz. Millet hala tesekkür ediyorKardeşim hoodda yazdım ama görmedin galiba@brkbz28
Gerçekten yardımcı olucaksan ben varımArkadaşlar birbirinizle konu altında konuşun ve bu para ihtiyaç sahibine gitsin ihtiyacı olan olduğunu düşündüğünüz 5 arkadaşı benimle etiketleyin ve bana papara lari mesaj yazsınlar
@Hmdbjk onay Modum.
@Capone Şef yardımınıza ihtiyacım var iki gündür bonus kovaladım biri tutmadı. lütfen şu 23 nisan ramazan öncesi yardımAbiler geçenlerde 2 defa çekim talebimin gelmemesiyle alakalı konu açmıştım, hatta moderatör bir abimle ilgilenmiştik mevzu üzerinde ama site engel atmıştı hesabıma. yardımcı olursanız çok sevinirim. ev halkı 5 kişi 3üz kardeşiz 20 yaşındayız çalışma yasagından dolayı kuryelik yapıyoduk çıkarıldım yaşımız tutmayınca. pederin emekli maaşıyla geçiniyoruz. 50tl için lütfen ismimi yazın beyefendi.![]()
@brkbz28Abiler geçenlerde 2 defa çekim talebimin gelmemesiyle alakalı konu açmıştım, hatta moderatör bir abimle ilgilenmiştik mevzu üzerinde ama site engel atmıştı hesabıma. yardımcı olursanız çok sevinirim. ev halkı 5 kişi 3üz kardeşiz 20 yaşındayız çalışma yasagından dolayı kuryelik yapıyoduk çıkarıldım yaşımız tutmayınca. pederin emekli maaşıyla geçiniyoruz. 50tl için lütfen ismimi yazın beyefendi.![]()
Bana da versin kardo@brkbz28 merhaba ögrenciyim dersahane paramı zor veriyorum bu ara işte yok istersen parada degil 2 tane kitap almam gerekiyor 60 tl fiyatları bana yardımcı olabilirsen cok mutlu olurum
Sana da verecekBana da versin kardo