HER MİNİMUM 100 TL YATIRIMINIZA %100 ÇEVRİMSİZ 100 TL DE BİZLERDEN.
Son düzenleme:
Sizi kırmak istemezdim ama maalesef çevrimsiz bonusta yatırım miktarını esnetemiyorum. Ama %100 çevrimli verebiliriz 50 tl ye dilerseniz veya başka çevrimsiz bonuslarımız var onlardan da yararlanabilirsiniz50 tl yatırsam olmaz mı bir seferlik![]()
tşkkr ederim cevrimli almıyorum başka siteye aktardım şuanSizi kırmak istemezdim ama maalesef çevrimsiz bonusta yatırım miktarını esnetemiyorum. Ama %100 çevrimli verebiliriz 50 tl ye dilerseniz veya başka çevrimsiz bonuslarımız var onlardan da yararlanabilirsiniz![]()
bol kazançlartşkkr ederim cevrimli almıyorum başka siteye aktardım şuan
tşkklrbol kazançlar)
100 TL yatırdınız 100 TL aldınız , ister 100 TL - 100 TL parçalar halinde isterseniz de tek seferde 200 TL lik bakiyenizi sadece 1 defa 2 maçın olduğu kombine bir kupona oynamanız yeterlidir. Maçların her biri minimum 1.60 orandan olmalıdır. Sonrasında istediğiniz oranlardan oynayabilir veya kazancınızın tamamını çekebilirsiniz.bu çevrimsiz diyorlar ya sonra yatırım yapıldığı zaman bilmem kaç katı oyun alacaksın diyorlar sizde nasıl bu bonus biraz detay alabilir miyiz
40 yıllık sitemi bırakıp size gelesim geldi şuan cevaplar ve kampanyanız için. Gerçekten biz oyuncular olarak robotlaşmış destekler ve üyenin mağdur edilmek istendiği sitelerden yılmıştık iyice en yakın sürede deneyeceğim siteniziBu dediğiniz merdiven altı sitelerde olur geneldeAltyapımız başlı başına bir güvenlik sistemidir zaten. İnsanları kandırarak bir yere varılamaz. Bizim derdimiz kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti önceliğidir. Para bir şekilde gelir
Bürolar genelde SADECE ALAYIM gözü ile bakar ama bu yanlış bi strateji. İnsanları mutlu etmezsen , memnun bırakmazsan , ayrıcalık sunmazsan barınamazsın piyasada.
benimde yatırımlarım olacaktır40 yıllık sitemi bırakıp size gelesim geldi şuan cevaplar ve kampanyanız için. Gerçekten biz oyuncular olarak robotlaşmış destekler ve üyenin mağdur edilmek istendiği sitelerden yılmıştık iyice en yakın sürede deneyeceğim sitenizi![]()
Uzun yıllardır sektörün içinde bulunan biri olarak , özellikle görevim sürekli Canlı Destek birimi yani üyeler ile 7/24 bire bir irtibat halinde olan bir birimin yöneticisi olduğumdan dolayı siz değerli üyelerin ne gibi sorunlar yaşadığını veya tam olarak nelerden memnuniyetsiz olduğunuz konusunda deneyimli fikirlere sahibim40 yıllık sitemi bırakıp size gelesim geldi şuan cevaplar ve kampanyanız için. Gerçekten biz oyuncular olarak robotlaşmış destekler ve üyenin mağdur edilmek istendiği sitelerden yılmıştık iyice en yakın sürede deneyeceğim sitenizi![]()
mutlaka bekliyoruz hayırlı akşamlarbenimde yatırımlarım olacaktır
Reisss yapma kalbimii çalıyorsun. Hızlı olması için hazır cevap kullanılmasına birşey demiyorum tabiki ama bazı destekler varki ben batı diyorum karşıdaki doğu diyor. Veya tatmin edici cevaplar vermek yerine başından savmak için aynı mesajları 3 5 defa yazıyorlar iyice sinir krizi geçirmiş oluyoruz. Bu gidişle geceye ilk yatırımım geliyorUzun yıllardır sektörün içinde bulunan biri olarak , özellikle görevim sürekli Canlı Destek birimi yani üyeler ile 7/24 bire bir irtibat halinde olan bir birimin yöneticisi olduğumdan dolayı siz değerli üyelerin ne gibi sorunlar yaşadığını veya tam olarak nelerden memnuniyetsiz olduğunuz konusunda deneyimli fikirlere sahibimÖzellikle canlı destek biriminde tam anlamı ile robatlaşmış bir şekilde sürekli olarak ' otomatik hazır mesajlar kullanılmaktadır ' ben sektörümün ilk yılından bu yana 6 yıldır bulunduğum hiç bir sitede hiç bir destek çalışanına otomatik mesaj kullandırtmadım. Karşındaki adam hele de Telefonundan giriyor ve sana yazmak için o kadar zahmet veriyorsa pardon ama sende o üyeye eşşekler gibi manuel olarak kendi ellerinle yazıp o insanın derdini sıkıntısını çözeceksin çünkü orada bununla görevlendirilmişsin.
Emin olun ki memnuniyetinize memnuniyet katacağız en yakın zamnda bekliyoruz
) Hayırlı akşamlar
tşkkrlermutlaka bekliyoruz hayırlı akşamlar)
teşekkür ederim illaki gelirim klas pokerde var orada iyi oynadıgım oyunlarda birimutlaka bekliyoruz hayırlı akşamlar)
Ne demek biz teşekkür ederiz , bekliyoruzReisss yapma kalbimii çalıyorsun. Hızlı olması için hazır cevap kullanılmasına birşey demiyorum tabiki ama bazı destekler varki ben batı diyorum karşıdaki doğu diyor. Veya tatmin edici cevaplar vermek yerine başından savmak için aynı mesajları 3 5 defa yazıyorlar iyice sinir krizi geçirmiş oluyoruz. Bu gidişle geceye ilk yatırımım geliyorşimdiden tüm forum adına teşekkür ederim ilgi ve alakanız için
![]()
memnuniyet ile beklerizteşekkür ederim illaki gelirim klas pokerde var orada iyi oynadıgım oyunlarda biri