Bol ŞanslarYüzük kardeşleri hadi bugün kazanalım artık. Kazanmamın şerefine 150TL ödül dağıtıcam.
İnşallah kazanırsın,bol şans...Yüzük kardeşleri hadi bugün kazanalım artık. Kazanmamın şerefine 150TL ödül dağıtıcam.
Ekli dosyayı görüntüle 1106
Bir günde normal bir kupon yap be adam. Hep sürpriz olurmuYüzük kardeşleri hadi bugün kazanalım artık. Kazanmamın şerefine 150TL ödül dağıtıcam.
Ben büyük oynamayı seviyorum. Gelirse büyük oran gelsin yaBir günde normal bir kupon yap be adam. Hep sürpriz olurmuNeyse Bol Şans
![]()
Hedefi büyük olanın Oranı büyük olur 😀Ben büyük oynamayı seviyorum. Gelirse büyük oran gelsin ya![]()
Takipteyim ben varsam bu kupon gelirYüzük kardeşleri hadi bugün kazanalım artık. Kazanmamın şerefine 150TL ödül dağıtıcam.
Bol şanslar kardeşimYüzük kardeşleri hadi bugün kazanalım artık. Kazanmamın şerefine 150TL ödül dağıtıcam.
bol şanslarYüzük kardeşleri hadi bugün kazanalım artık. Kazanmamın şerefine 150TL ödül dağıtıcam.
Gol gelicek o kadar şans diledik 😀Başladı maçlar hadi aslanlar bol gol bekliyorum![]()
Bol şansYüzük kardeşleri hadi bugün kazanalım artık. Kazanmamın şerefine 150TL ödül dağıtıcam.
Ben neden yokum üzüldüm 😉😉
Boolll sansYüzük kardeşleri hadi bugün kazanalım artık. Kazanmamın şerefine 150TL ödül dağıtıcam.
Gondor tepeleri ve Mordor Diyarı ndan geçerek Hüküm Dağı'ndan şans getirdim sizlere...O beyaz sakallı nerde ya o dağları güzel anlatıyordu 😁