😅😅😅😅😅😅 rapor...
apılsın hocam ya sözsüz insanın geregi var mı acabaa@Karahasan 5dk içinde gelmezse gereği yapılacak
aaynn kankaa bu ne iştir ya boyle kişiler yüüznden canımı sıkıyorum yok para söz konsu degil harbi inat ettim vermeyecen neden yazıyorsun dimiDun sabahtan beri 10 tl papara aticak sanirim
Aynen ya ver cevabi bu kadar ye ban ini sende rahat et bizde 😁d
aaynn kankaa bu ne iştir ya boyle kişiler yüüznden canımı sıkıyorum yok para söz konsu degil harbi inat ettim vermeyecen neden yazıyorsun dimi
adam konu onaylatmak icin kendini reportluyorModumuz 5 dk süre vermiş 2 dk sı kaldı
sagol hocam ilgniz için böylelerinin peşini bırakmayacazModumuz 5 dk süre vermiş 2 dk sı kaldı
banla modum canın sagolsun ben onay alsın diye raporluyorumadam konu onaylatmak icin kendini reportluyor
kural koyuyorum buraya bir kişi 10 dan fazla report yerse banlarim !!😅
Değişik bi taktik raporla onay 😂adam konu onaylatmak icin kendini reportluyor
Gonder reis tatile 😊adam konu onaylatmak icin kendini reportluyor
aynen öyle kanka bets10 bonus aldın mı bugun sendeAynen ya ver cevabi bu kadar ye ban ini sende rahat et bizde 😁
ben ilk onayliyorum oyle reporta bakiyorum o nasil olcakbanla modum canın sagolsun ben onay alsın diye raporluyorum
Değişik bi taktik raporla onay 😂
bir birimiizi idare edecez mod um sen etmezsen ben etmezsem nasıl olacak dimiben ilk onayliyorum oyle reporta bakiyorum o nasil olcak
ben ilk onayliyorum oyle reporta bakiyorum o nasil olcak
rapor olunca hemen goruluyor modlarım yaa kızmayınız
tam forumdan ciktim paylasmislar yetismedikaynen öyle kanka bets10 bonus aldın mı bugun sende