Ben geçen üye oldum hakkınız yok dedilerBeyler bugün cuma giriş yapmayı ve talep etmeyi unutmayın..
Rica ederim abi ins bu hafta olur biseyler wild wild iyi para veriyorettik kardeşim sagol
slotlardan anlama hangisi iyi veriyor ama yarın bakalım ne olacak bu arada site güzel miş makromudur nedirRica ederim abi ins bu hafta olur biseyler wild wild iyi para veriyor
Güzel abi de ben başka siteden oynuyorum genelde canlı destekle fln iyiyiz epey buralara pek yatırım yapmiyorumslotlardan anlama hangisi iyi veriyor ama yarın bakalım ne olacak bu arada site güzel miş makromudur nedir
ben daha o siteye yatırım yapmadım yeni dikkat ettim inceledim klas poker filan varGüzel abi de ben başka siteden oynuyorum genelde canlı destekle fln iyiyiz epey buralara pek yatırım yapmiyorum
Hangi siteverabet in ben babasından oynuyorum verabet e sponsor bnm oyun aldım sitevere kimmiş
Yatırım şartlı mi bı bakayımüyeligin yoksa baglan 10 tl üyelık bonusu var interde
20 tl yatırım şartı var hatta bnm kullanıcı adımı ver bu kişi forumda önerdi sizi deYatırım şartlı mi bı bakayım