rtwet yapın bugün alalım arkadaslar 50 spini
Zaten belirtmiş o güne kadar sürer o günden önce tamamlanırsa hedef başlarlar eklemeye beklemez matbet1.5 k olsa bile ayin 31 ni bekliyckler 5k icin
2.5k olursa eklerlermi yaniZaten belirtmiş o güne kadar sürer o günden önce tamamlanırsa hedef başlarlar eklemeye beklemez matbet
Ekler1.5k olursa eklerlermi yani
ama etkinlik yılbaşına kadar devam edecektir diyor
Matbet Twitter'da kaçak Göcek yapmayan baba sitedir dönmez sözünden1.5k olursa eklerlermi yani
Arkadaşım yılbaşına kadar devam ama hedef önce tamamlanırsa eklemeye başlar son günü beklemezama etkinlik yılbaşına kadar devam edecektir diyor
sözünden döner demiyorum zaten orda 2.5k olursa freespın 5k olursa 100 tl freebet diyor 5 k yi beklerler ikisini aynı anda vermicekler çünküMatbet Twitter'da kaçak Göcek yapmayan baba sitedir dönmez sözünden
Aynen öyle 5 k yi bekler bende diyorum yılbaşından önce 5 k olursa başlar dagitimasözünden döner demiyorum zaten orda 2.5k olursa freespın 5k olursa 100 tl freebet diyor 5 k yi beklerler ikisini aynı anda vermicekler çünkü
bende 2.5k olur olmaz 50 freespın eklerler sandımAynen öyle 5 k yi bekler bende diyorum yılbaşından önce 5 k olursa başlar dagitima
Olsa nolcak yılbaşını beklicem açıklama yaptilar2.5rt olmuş
Çok sacmaOlsa nolcak yılbaşını beklicem açıklama yaptilar
neresi saçma açıklama yapmışlar zamanındaÇok sacma