Güncellemelere göre sayı kombinasyonları değişiyor şuan mesela 31 den sonra 13-11-35 atabiliyor 5 den sonra 15-25 ama hep atacak diye birşey yok tabiki sürekli masada aktif olup kurpiyeri takip etmek lazımArkadaşlar bu rulette bir sitede oynuyorum çok çok iyi bilenler var sayı kombinasyonları gibi bir şey var mı şu sayıdan sonra şöyle şöyle olmussa bu sayı veya renk gelecek gibi
Güncelleme oto rulet masaları için söylendi bu aradaGüncellemelere göre sayı kombinasyonları değişiyor şuan mesela 31 den sonra 13-11-35 atabiliyor 5 den sonra 15-25 ama hep atacak diye birşey yok tabiki sürekli masada aktif olup kurpiyeri takip etmek lazım
kanka ben bir sitede oynuyorum sayı oynama yok zaten rengi iyi tahmin edebilirsem güzel oluryardımcı olayım istersen
kardeşim ben bir sitede oynuyorum ufak sayı bilmem gerekmiyor kapalı ren bilebilsem iyi olurGüncelleme oto rulet masaları için söylendi bu arada
kasa kac onu söylekardeşim ben bir sitede oynuyorum ufak sayı bilmem gerekmiyor kapalı ren bilebilsem iyi olur
bu site sağlam ödeme aldım pazar turnuva var 1000TL demo bakiye veiyor en çok katlayan 500 TL kadar ödül alıyorkasa kac onu söyle
Var ama rulet ufak parayla oynanmaz kankaArkadaşlar bu rulette bir sitede oynuyorum çok çok iyi bilenler var sayı kombinasyonları gibi bir şey var mı şu sayıdan sonra şöyle şöyle olmussa bu sayı veya renk gelecek gibi
knka en son gelen renke bas 200bu site sağlam ödeme aldım pazar turnuva var 1000TL demo bakiye veiyor en çok katlayan 500 TL kadar ödül alıyor
kanka site ufak sayı bahsi yok renk bileceksin 7 siyah 7 pembe 1 yeşil varVar ama rulet ufak parayla oynanmaz kanka
hngi site o bana da verirler mi demokanka site ufak sayı bahsi yok renk bileceksin 7 siyah 7 pembe 1 yeşil var
O nasıl rulet masasi mk 😂😂kanka site ufak sayı bahsi yok renk bileceksin 7 siyah 7 pembe 1 yeşil var
Aklımdaki soru 😂😂O nasıl rulet masasi mk 😂😂
ben rulet diye biliyorum belki de 😂 😂 😂Aklımdaki soru 😂😂