Boyle kolay olur kanka bunlari yapmazlar😁
sagol güzel bir etkinlik olurBunu özelden söz bende ileteceğim adminlere
nasıl kolay olurBoyle kolay olur kanka bunlari yapmazlar😁
Her türlü etkinlik fikirlerinize açığız, bu şekilde paylaşın elimizden geleni yapalım
Boyle olsa iyi olur genelde betpark boyle yapiyornasıl kolay olur![]()
Boyle guzel olur modum😊Her türlü etkinlik fikirlerinize açığız, bu şekilde paylaşın elimizden geleni yapalım
sagol hocam bu etkinlik güzel dkkları acabilirizde tabiHer türlü etkinlik fikirlerinize açığız, bu şekilde paylaşın elimizden geleni yapalım
adamsın kardeşim maçta kaç tane sinek uçtu der gibi etkinlikler istemiyoruz artık 😅Bunu özelden söz bende ileteceğim adminlere
önerin varsa sen soyle hacımadamsın kardeşim maçta kaç tane sinek uçtu der gibi etkinlikler istemiyoruz artık 😅
Mantıklııı güzelllll
dkkları acabilirizda admın onay derseMantıklııı güzelllll
sago sayın mod ilginiz için modların hepsi aynı bana göre ilgili sorunsuz çalışmaya çalısıyolar buraları daha güzelleştirecez el birligi ileArkadaşlar tekliflere açığız mod lar olarak adminlerle aranızda köprü vazifesi görmek görevimiz. Sadece elimizde demokrasi kılıcı alıp şu küfür etmiş banla bu konu açmış onayla değil işimiz. Teklifler geldikçe ilgili yerlere iletilecektir bundan şüpheniz olmasın
teklif güzel aslında iki seçenekli etkinlik olabilir. penaltı olur mu? direkten döner mi ? kendi kalesine gol atar mı şeklindeönerin varsa sen soyle hacım
Dostum nasil mod olunuyoki neye goreArkadaşlar tekliflere açığız mod lar olarak adminlerle aranızda köprü vazifesi görmek görevimiz. Sadece elimizde demokrasi kılıcı alıp şu küfür etmiş banla bu konu açmış onayla değil işimiz. Teklifler geldikçe ilgili yerlere iletilecektir bundan şüpheniz olmasın
kendi kalesi zor iş onu bilene 100 tl kurtarır ancak :d bir kaç secenek olacak her maçta farklı secenek cıkacakteklif güzel aslında iki seçenekli etkinlik olabilir. penaltı olur mu? direkten döner mi ? kendi kalesine gol atar mı şeklinde
Valla sordular yaparmısın bende yaparım dedim başkabişey yok yani kpss mülakat falanDostum nasil mod olunuyoki neye gore