Supruze bağlı kardesimSelam beyler günaydın bets10 tahminde şuan 7doğru 2 yanlış var bir maç kaldı wolverhampton ile m.city kaldı cityi oyladım ben gelirmi sizce gelirse 8doğru 2 yanlış sonuçla sıralamaya girebilirmiyim ?
Alırsın bide bilen kişi az olursaArsenal berabere kaldı onu aldım everton burnley ile yaptı everton 1-0 aldı onada süpriz gözüyle bakıyorum ikisini bildim yani diğerleride standart olan şeyler bekleyip gmrücez bakalım
Bu hafta sürpriz çok oldu 600 TL veya 1000 TL alma şansın yüksek dostumSelam beyler günaydın bets10 tahminde şuan 7doğru 2 yanlış var bir maç kaldı wolverhampton ile m.city kaldı cityi oyladım ben gelirmi sizce gelirse 8doğru 2 yanlış sonuçla sıralamaya girebilirmiyim ?
Önceden ödül aldığından biliyorum ilk 4 e net girersin benceBu hafta sürpriz çok oldu 600 TL veya 1000 TL alma şansın yüksek dostum
Bende bkalim adaş superlig maçlarına oynadımBu hafta sürpriz çok oldu 600 TL veya 1000 TL alma şansın yüksek dostum
Adaş bunlar ödemesi nasılÖnceden ödül aldığından biliyorum ilk 4 e net girersin bence
Hadi hayırlısı bol şanslarBende bkalim adaş superlig maçlarına oynadım
Bonus veriyor çevrim şartları var her oran içinAdaş bunlar ödemesi nasıl
Direk cekim yok muBonus veriyor çevrim şartları var her oran için
Yok olsa 1 k çekerdim hiç ettim parayıDirek cekim yok mu
Onu biliom 1.5 30 kat 2.25 151.50 için ayrı 2.25 için ayrı çevrim şartı var
Bu hafta içime doğdu alacam ama ödemeleri nasılYok olsa 1 k çekerdim hiç ettim parayı
Caaino kullanabiliyozmu bu bonusu .1.50 için ayrı 2.25 için ayrı çevrim şartı var
Evet oradada 30 katCaaino kullanabiliyozmu bu bonusu .
35 kat çevrimi var kullanabilirsinCaaino kullanabiliyozmu bu bonusu .