Hayırlı akşamlar kirvelerim nasılsınız napıyonuz keyifler nasıl. S..em iddasını gelinde iki laflayak
Kimse kaldı mı ki herkes inine çekildi 😃Hayırlı akşamlar kirvelerim nasılsınız napıyonuz keyifler nasıl. S..em iddasını gelinde iki laflayak
Iyidir çalışıyoruz kirvem senden naber nasıl gidiyorHayırlı akşamlar kirvelerim nasılsınız napıyonuz keyifler nasıl. S..em iddasını gelinde iki laflayak
Ben sabah ezanını duymadan uyuyamıyom kirvem üni hayatı mahvetti bizi 😁Kimse kaldı mı ki herkes inine çekildi 😃
Kolay gelsin kirvem bizde mal mal yatıyoz. Ne işle meşgulsünIyidir çalışıyoruz kirvem senden naber nasıl gidiyor
Gece güvenlik görevlisi işte arada öyle maç takip ediyoruz zaman gecirmelim😊Kolay gelsin kirvem bizde mal mal yatıyoz. Ne işle meşgulsün
Kolay gelsin köylüm gece mesailerini bilirim 1 yıl gece işi yaptım bende uyku düzeni sosyal hayat mahvolmuştu 🙃Gece güvenlik görevlisi işte arada öyle maç takip ediyoruz zaman gecirmelim😊
5 yıl oldu gecedeyim 😅😅Kolay gelsin köylüm gece mesailerini bilirim 1 yıl gece işi yaptım bende uyku düzeni sosyal hayat mahvolmuştu 🙃
Aga beee ben sayım işimdeydim akşam 5 6 gibi avmlerden atıyorum lc mağazasına girerdik 10a kadar depodaki ürünlerini barkodlardan sayardık. 10da mağaza kapanıncada içeri girer içerdeki ürünleri sayardık sabaha karşı 4-9arası biterdi işler genelde sonra uyu 4te uyan tekrar ofise git ordanda mağaza hayatım mallaşmıştı 😂5 yıl oldu gecedeyim 😅😅
Senin gene iyi bi uğraş var zaman geçiriyorsun bizde ne gelen var ne giden bi tane devriye var ondan sonra sabaha kadar bekle ki zaman gecsin😅😅Aga beee ben sayım işimdeydim akşam 5 6 gibi avmlerden atıyorum lc mağazasına girerdik 10a kadar depodaki ürünlerini barkodlardan sayardık. 10da mağaza kapanıncada içeri girer içerdeki ürünleri sayardık sabaha karşı 4-9arası biterdi işler genelde sonra uyu 4te uyan tekrar ofise git ordanda mağaza hayatım mallaşmıştı 😂
İnternet varsa nba izle kirvem yada dizi film falan başla 😁Senin gene iyi bi uğraş var zaman geçiriyorsun bizde ne gelen var ne giden bi tane devriye var ondan sonra sabaha kadar bekle ki zaman gecsin😅😅
Bizimkisinin kötü yanı sürekli ayaktasın. 2 2.5 saatte bi sigara molası verilirdi o zaman rahattık 😁Senin gene iyi bi uğraş var zaman geçiriyorsun bizde ne gelen var ne giden bi tane devriye var ondan sonra sabaha kadar bekle ki zaman gecsin😅😅
Şu işte yaptigim en güzel şey sigarayı bırakmak oldu 😅 ayakta olmak çok kötü saatlerceBizimkisinin kötü yanı sürekli ayaktasın. 2 2.5 saatte bi sigara molası verilirdi o zaman rahattık 😁
Film izliyorum normal de ama wi-fi yok burda kendi internetin yeterse artik😅😅İnternet varsa nba izle kirvem yada dizi film falan başla 😁
Ben şuan seviyom be kirvem birde ayda 6 kartonu 350ye alıyom kaçak tanıdıktan güncel piyasaya göre çok ucuza geliyor 😂Şu işte yaptigim en güzel şey sigarayı bırakmak oldu 😅 ayakta olmak çok kötü saatlerce
Oda kötüymüş be benim kaldığım sitede bizim güvenliğin wifisi var. Adam eve gidince morali bozuluyordu evde net yok diye 😂Film izliyorum normal de ama wi-fi yok burda kendi internetin yeterse artik😅😅
😅😅😅 o da orda yatsın eve gitmesin😅😅Oda kötüymüş be benim kaldığım sitede bizim güvenliğin wifisi var. Adam eve gidince morali bozuluyordu evde net yok diye 😂
Site yönetiminden kiralık daire istemiş kabül etmemişler öyle diyordu 😂😅😅😅 o da orda yatsın eve gitmesin😅😅
O kadar zam geldimi geçen gün arkadaş bana sigara aldırdı ben bile inanamadım fiyata 😅😅 uzun zamandır sigara alamadığım icin😅Ben şuan seviyom be kirvem birde ayda 6 kartonu 350ye alıyom kaçak tanıdıktan güncel piyasaya göre çok ucuza geliyor 😂
Aslında vermeleri lazimmis😂😂Site yönetiminden kiralık daire istemiş kabül etmemişler öyle diyordu 😂