sagol kardeşim nasılsınız mod umgecmiş olsun baskan
gecmis olsuntek maç son dkk golu ile gitmişti Ekli dosyayı görüntüle 11253
sagol kardeş böyle gidiyor işte 90 dagecmis olsun
can sıkmaya gerek yoksagol kardeş böyle gidiyor işte 90 da
yok ben asla öyle yapmam bu ay ztn cok kaybettım en az 10 bincan sıkmaya gerek yok
onkadar kaybin varsa kötuyok ben asla öyle yapmam bu ay ztn cok kaybettım en az 10 bin
bu hafta yakalarım birşeyler
var olmaz mı son demlerimi de bitirdim günlük 60 tl yatırmaya basladım artık ama cumartesşye kadar para atmak yokonkadar kaybin varsa kötu
Sen yakalarsın bi 120 oran yine sıkma canınıtek maç son dkk golu ile gitmişti Ekli dosyayı görüntüle 11253
Sen yakalarsın bi 120 oran yine sıkma canını
Baya oldu sağolasınoda olacak mod olmuşsun hayırlı olsun
işte baya zamandır yoktum forumun adını bile unuttum sinirdenBaya oldu sağolasın)
Sıkıntı yok artık biz burdayızişte baya zamandır yoktum forumun adını bile unuttum sinirden
özele bakabilir misinSıkıntı yok artık biz burdayız)
ne yaksınız anlamadım gittii para mı kazanıyorsunuz bu şekildeEkli dosyayı görüntüle 11285
Bonuslarıyla Kullanıcılarının Yüzünü Güldüren ODEONBET Şimdide Tüm Yeni Kullanıcılarına “10 TL Deneme Bonusu” Dağıtıyor
Hemen Kayıt Olup Canlı Destekten Deneme Bonusunu Talep Edebilirsin !
Bonuslar ve Kayıt Olmak İçin; OdeonBet - Bonus İçin Tıklayınız !
sitenin reklamını yapıyonuz hıı bonus verınde oyun alalimEkli dosyayı görüntüle 11301
Bonuslarıyla Kullanıcılarının Yüzünü Güldüren ODEON BET Şimdide Tüm Yeni Kullanıcılarına “10 TL Deneme Bonusu” Dağıtıyor
Bonuslar ve Kayıt Olmak İçin; Bonus İçin Tıklayınız !!
göötünüze sokun o siteyi yeter bıktırdınız lanEkli dosyayı görüntüle 11309
Bonuslarıyla Kullanıcılarının Yüzünü Güldüren ODEON BET Şimdide Tüm Yeni Kullanıcılarına “10 TL Deneme Bonusu” Dağıtıyor
Bonuslar ve Kayıt Olmak İçin; BONUS İÇİN TIKLAYINIZ