TebriklerGünün ilk wonu 😀
Hayırlı olsunGünün ilk wonu 😀
gideni gormeden gelenden yorum yapmaŞu wonlari ben yaosam anam avradim olsun 200 300 dagitirim
Tebrikler bol kazançlarGünün ilk wonu 😀
Sen bana karsisin ya herkesi savunursun sikinti yok🤘🤘👌🏻🖐🏻gideni gormeden gelenden yorum yapma
Anan avradin olsun dagit o zman tutan yok illahi verdiklerimi reklam mi yapayim ?Şu wonlari ben yaosam anam avradim olsun 200 300 dagitirim
EyvallahTebrikler
Tebrikler güle güle harcaGünün ilk wonu 😀
Kardes sen kupon tuttur burda her tutturduktan sonrada para dağıt 30 kisi kopegin olur . Ama kalk bigun kayıp kupon paylas destek iste 1 tane destekci bulamazsin . Oyle bi hal aldı artik forum . O yuzden insanin ne para dagitasi geliyor nede baska bisey.Anan avradin olsun dagit o zman tutan yok illahi verdiklerimi reklam mi yapayim ?
Duygularima tercuman oldun surayi kupon paylasmak destek degilde para almak icin kullaniyor.Kardes sen kupon tuttur burda her tutturduktan sonrada para dağıt 30 kisi kopegin olur . Ama kalk bigun kayıp kupon paylas destek iste 1 tane destekci bulamazsin . Oyle bi hal aldı artik forum . O yuzden insanin ne para dagitasi geliyor nede baska bisey.
onaylamicam 😀@kumarbaz kanka konuyu kilitler misin yeni wonn dalgasi geliyor 1 kisiyede 10 tl verelim.