Kardeşim bende youtu.be bonusu aldım ama bahıs alamıyorum freebet sec butonu cıkmıyor neden olabilirBu kez çevrim tamam tekli maç oynadigim için sayilmamisti çekimler YouTube bonusundan trinkkk
Tebrikler kardeşimBu kez çevrim tamam tekli maç oynadigim için sayilmamisti çekimler YouTube bonusundan trinkkk
Hayırdır inş abi?@lazio34 @fiorino21 hesabımı kalıcı olarak kapatırmisiniz
Kullanmadığım bir hesap daha vardı @Scoobydoo onuda kapatın size zahmet.
1 arkadaşa 10 TL borcum vardı @Nach00
Başka borcum olan varsa ben hatırlamıyor olabilirim hatırlayan bekleyen varsa lütfen bu postun altına yazsın
@lazio34 @fiorino21 yazıcak arkadaşlar için yarım saat bekletelim hesap kapatmayı
Hakkım varsa benden yana helal olsun sizlerde helal ederseniz mutlu olurum..
Gel seni cagiriyorlar @Nach00@lazio34 @fiorino21 hesabımı kalıcı olarak kapatırmisiniz
Başka borcum olan varsa ben hatırlamıyor olabilirim hatırlayan bekleyen varsa lütfen bu postun altına yazsın
@lazio34 @fiorino21 yazıcak arkadaşlar için yarım saat bekletelim hesap kapatmayı
TebeiklerBu kez çevrim tamam tekli maç oynadigim için sayilmamisti çekimler YouTube bonusundan trinkkk
@lazio34 @fiorino21 hesabımı kalıcı olarak kapatırmisiniz
Konu nedir?canın sağolsun burak. hiç sıkıntı değil.
o gün bi sinirle mesaj yazdın. ben hala sinirli olduğunu düşünüyorum. forumda yazdığın postu ben sen söyledikten sonra gördüm. ki emin ol çoğunluk için bu böyledir. ben kalmandan yanayım. ama illa gideceğim diyorsan. varsa hakkım helal olsun. forumda mesaj altına yazacağına bir kaç kişiye özelden yazsan sorun çözülürdü bence. ki numaram var mesaj atsan gene bir şekil çözerdik. bence kalmalısın. ama karar senin.
Konu nedir?
nereye ?@lazio34 @fiorino21 hesabımı kalıcı olarak kapatırmisiniz
TebriklerBu kez çevrim tamam tekli maç oynadigim için sayilmamisti çekimler YouTube bonusundan trinkkk
bu hafta çok meşguldum görsem yardımcı olmaya calışırdım 😐 @Scoobyd0o @Scoobydoo kal gitmeeeee@Scoobyd0o burak bence hala sinirli ve fevrisin. emin ol yazdığın mesajı görseler yardımcı olacak çok kişi olurdu. sevilen birisin. ben hala forumdaki çoğu kişinin yazdığını görmediğini düşünüyorum.