Yok sart sadece 200 üzeri siliniyor üste cikmayatırım şartı var mı kardeşim benim kide 89 tl oldu
Yok sart sadece 200 üzeri siliniyor üste cikmayatırım şartı var mı kardeşim benim kide 89 tl oldu
385 yaptim bonusu 200 ödedi üstüne sildiYok sart sadece 200 üzeri siliniyor üste cikma
paparayla çekim yapabiliyozmu kardeşim daha önce yatırım ve çekim yokYok sart sadece 200 üzeri siliniyor üste cikma
Tabiki ben orya cektim benimde yatirim cekim yok dün uye oldum aninda ödüyor papara yapaparayla çekim yapabiliyozmu kardeşim daha önce yatırım ve çekim yok
eyvallah kardeşim şuan 118 tl oldu ağır ağır gidiyom inşallah akşama tamamlarımTabiki ben orya cektim benimde yatirim cekim yok dün uye oldum aninda ödüyor papara ya
Site beni aradi simdi tebrik etti bonushade cekimi paylas hotmailden bize yolla ekran görüntüyü at 30 free bet verelim dedi Tamam dedim bu site cok iyiymiseyvallah kardeşim şuan 118 tl oldu ağır ağır gidiyom inşallah akşama tamamlarım
Tamam dostum kusura bakma@Dan Bilzerian bak kardeşim seni kaç defadır uyarıyorum para alışverişi yasak kardeşim
Tebrikler güle güle harcaTurabet 5 tl si oldu 250 tl