Yav 50 tl yatirmak sorun degilde cepbank yada qr sıkıntı olurmi ondan tirsiyorum modumŞahsen hiç oynamadım bilgim yok
Ben hala hep cepbank kullanırım bence bi sıkıntısı yokYav 50 tl yatirmak sorun degilde cepbank yada qr sıkıntı olurmi ondan tirsiyorum modum
Eyvallah modum ya gelir ya giderBen hala hep cepbank kullanırım bence bi sıkıntısı yok
Yatırımlı bonuslar genelde sorun çıkartmıyor ben olsam denerdimEyvallah modum ya gelir ya gider![]()
Tumbet öder sıkıntı yppma kardesimFree spinden 300 lira kazanc sagladim 50 qr kod yada cepbank yatirim istiyor duyan bilen varmi siteyi
Tumbet değil iyi oku 😃Tumbet öder sıkıntı yppma kardesim
Caktirma bundan ben 350 çektim site güzel de çekim minimum 200Tumbet değil iyi oku 😃
Haber ver kardeşim çekim gelirse olur muEyvallah modum ya gelir ya gider![]()
Yok gonderiyorarkadaş boyle duşuk mıktarla ne kadar sıte bılınmesede gonderım yaparlar dıye duşujnuyorum madem guvenmıyorsunuz hıç ugrasmayın derım
Yatirdilar mi reis ben daha yatirim yapmadimYok gonderiyor
Günaydın hiç bir bilgim yokFree spinden 300 lira kazanc sagladim 50 qr kod yada cepbank yatirim istiyor duyan bilen varmi siteyi
Öderler knka 500 e kadar sıkıntı olmaz o sitedeYatirdilar mi reis ben daha yatirim yapmadim
Reis ben de bi bakiye yaptimda ceken varmi bu spinden bilgi lutfenYatirdilar mi reis ben daha yatirim yapmadim
ÇEKEN VAR KARDEŞİM.Reis ben de bi bakiye yaptimda ceken varmi bu spinden bilgi lutfen
BilmiyomÇEKEN VAR KARDEŞİM.
güvenilir kardeşim.Bilmiyom