Paparayi iptal edip havalemi yap diyorlar bana canli paparadan cekebilirsiniz dediYok tekrar havale ile cekim yapiyorsun
Paparayi iptal edip havalemi yap diyorlar bana canli paparadan cekebilirsiniz dediYok tekrar havale ile cekim yapiyorsun
Valla kanka ben direk havle verdim sen bekle iptal olmazsa verirler iptal olirsa havale yaparsinPaparayi iptal edip havalemi yap diyorlar bana canli paparadan cekebilirsiniz dedi
Reis iptal oldu evrak istiyorlarValla kanka ben direk havle verdim sen bekle iptal olmazsa verirler iptal olirsa havale yaparsin
Nasil ya sen kendi hesabindan cep havale yapmadin miReis iptal oldu evrak istiyorlar
Kanka papara cekim verdin die olmasin havale icin sor benden evrak istemedilerReis iptal oldu evrak istiyorlar
Kendi hesabimdan cep bank yaptim watsap bana kredi karti haric belge istemiyoz demisti buyuk ihtimal miktar 1550 lira ya ondan dolayi yaptilar bunuKanka papara cekim verdin die olmasin havale icin sor benden evrak istemediler
Olabilir umarim bosa gitmexKendi hesabimdan cep bank yaptim watsap bana kredi karti haric belge istemiyoz demisti buyuk ihtimal miktar 1550 lira ya ondan dolayi yaptilar bunu
Baskan aramalar evraklar falan hepsini simdi tamamladim izin verildiOlabilir umarim bosa gitmex
Sana izin verildikten sonrami 1.bucuk saatte geldiOlabilir umarim bosa gitmex
Evet kanka sana izin verildimiSana izin verildikten sonrami 1.bucuk saatte geldi
Tamam kanka geliyor para sakin olSana izin verildikten sonrami 1.bucuk saatte geldi
Bol şanslar yatır öderlerFree spinden 300 lira kazanc sagladim 50 qr kod yada cepbank yatirim istiyor duyan bilen varmi siteyi
Kanka cekim yapabildinmi ?Reis iptal oldu evrak istiyorlar
oderler heralde dene sansiniFree spinden 300 lira kazanc sagladim 50 qr kod yada cepbank yatirim istiyor duyan bilen varmi siteyi