Tebrikler sans etkinligi bekleriz 😂😂tesekkurler denver sayende.kupon iyi para.verdi 6.35 oran tadindan yenmez😀
Tebrikler sans etkinligi bekleriz 😂😂tesekkurler denver sayende.kupon iyi para.verdi 6.35 oran tadindan yenmez😀
Olr karhsm sni mi krckEtkinlik yapa bilirmisin kardrsim sabah saten 3 4 kisiyiz rica etsrk
Hemen yapalim 5 kisiye 100Olr karhsm sni mi krck
Peki efendim baska bi arzunuz varmi yanforumun dilencisiEtkinlik yapa bilirmisin kardrsim sabah saten 3 4 kisiyiz rica etsrk
Ben kazandim herhalde alirim 50 tl neyse 10 tl yeter 1tl at bakalimHemen yapalim 5 kisiye 100![]()
Tebriklertesekkurler denver sayende.kupon iyi para.verdi 6.35 oran tadindan yenmez😀
Tebrikler güzel yakalamışsıntesekkurler denver sayende.kupon iyi para.verdi 6.35 oran tadindan yenmez😀
Tebrikler daim olsun güzel kazanctesekkurler denver sayende.kupon iyi para.verdi 6.35 oran tadindan yenmez😀
Tebriklertesekkurler denver sayende.kupon iyi para.verdi 6.35 oran tadindan yenmez😀
Beyler para istemedim en son5 6 gun once bi muhabbetimiz vardi ondan dedim sakin olun da@TheGodfather ah be ustam özelden keşke baksaydin.