Beyler akbank atmsinden para yatirdim hizli hizli yazarken tc yi yanlis girmisim sanirim atm dekontta vermedi papara da parayi iade etmiyor ne yapmam laizm yardim lutfen
Aynen oyle alirsin parani.benceBeyler akbank atmsinden para yatirdim hizli hizli yazarken tc yi yanlis girmisim sanirim atm dekontta vermedi papara da parayi iade etmiyor ne yapmam laizm yardim lutfen
Bankayi araAynen oyle alirsin parani.bence
Aradim dekont vermiyorlar kartsiz islemdenSabah olunca bankayı ara yardımcı olurlar.
Sabah git banka içerisinde de durumu parayı aldı saat aralığını da unutma en son çare o saat aralığında yapılan islem kontrolü alırsın paran kalmaz kormaAradim dekont vermiyorlar kartsiz islemden
Ustam bankadan papaparaya para gitmis ama tc yanlis diye oapara götlük yapiyorSabah git banka içerisinde de durumu parayı aldı saat aralığını da unutma en son çare o saat aralığında yapılan islem kontrolü alırsın paran kalmaz korma
Kardeşim o para sayımda fazla çıkacak bankadan talep ettigin taktirde kontroller sonrasını iade sağlanır.Beyler akbank atmsinden para yatirdim hizli hizli yazarken tc yi yanlis girmisim sanirim atm dekontta vermedi papara da parayi iade etmiyor ne yapmam laizm yardim lutfen
Iade yaparlarBeyler akbank atmsinden para yatirdim hizli hizli yazarken tc yi yanlis girmisim sanirim atm dekontta vermedi papara da parayi iade etmiyor ne yapmam laizm yardim lutfen
Bankada sonuçta paparayla geçen hesab belli sana aitse sana iade olur başkada bişey olmaz üstüne konucak hali yok reisUstam bankadan papaparaya para gitmis ama tc yanlis diye oapara götlük yapiyor