FREE BONUS Youwin son 30 dk

sysltrk9

✮Teğmen ✮
Onaylı Üye
Mroyunda da mı geçerli bunlar
Arkadaşlar canlı yardıma soramadım vaktim yok sitede söyle yazıyor mercy oyunu değiştirdiler galiba detayları alta yazıyorum gold money frog oyunu bakın derim mercy yoksa kontrol edin

1. Her Cumartesi Çark oyunu, NetEnt slot oyunu Gold Money Frog'da aktif olacak.
  2. Çark oyununu başlatmak için tek yapmanız gereken Gold Money Frog oyununu açmak. 100 adete kadar Bedava Dönüş kazanabilirsiniz.
  3. Her üyemiz Cumartesi günü Çark oyununu oynayabilir ve her katılımcı ödül kazanır.
  4. Para çekim talebi vermeden önce Bedava Dönüş kazancınızın 20 katı tutarı, ödülün hesabınıza eklenmesini takip eden 3 gün içinde çevirmeniz gereklidir. Bedava Dönüşleri kullandıktan sonra, çevirim koşulunu tamamlayabilmeniz için youwin hesabınızda gerçek bakiyeniz olmalıdır.
  5. Bedava Dönüşler ile elde ettiğiniz kazançları çekebilmeniz için, hesabınıza en az 1 defa para yatırmış olmanız gereklidir.
  6. Bonusun herhangi bir müşteri veya müşteri grubu tarafından istismar edildiğine dair herhangi bir şüphe doğarsa, bu teklifin kullanılabilirliğini geri çekme hakkını saklı tutarız. Bu durum kişisel bilgilerin ispatı için kimlik belgelerinin istenmesine neden olabilir.
  7. Genel Hüküm ve Koşullar geçerlidir.

flypegasus

◄◄◄◄Başçavuş►►►►
Onaylı Üye
Beyler bu penaltıdan önce bir penaltı daha oluyordu direk ana bakiye olan onu kaldırdılar mi bilen biri yardımcı olsa

DAYI

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Beyler bu penaltıdan önce bir penaltı daha oluyordu direk ana bakiye olan onu kaldırdılar mi bilen biri yardımcı olsa
Penaltı aynı penaltı şartları değiştirdiler sadece slotta çevirim yapabiliyorsun.

DAYI

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐

mami72

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Ne zaman eklenir 12 den sonra mi

sysltrk9

✮Teğmen ✮
Onaylı Üye
Koyacakları oyuna sokayım ne scatter geliyor ne adam gibi freespin,bonus geliyor oda 25 kuruşa ayarlanmış