Eğer varsa yurtdışı deneyimlerimiz bilgi aktarma amaçlı paylaşım yapabiliriz, maksat yeşillenmek
ben de gittim oraya kardeşm 50Euro ydu en son , hepsi küçük kabin giibi yerlerde farklı kostumlerle insanı baştan çıkarmaya çalışıyolarabi onu az bucuk filmlerden görüyoruz daha detay ver bize, Red Lights falan nasıl oralar ugradın mı 😅
50 euro iyi abi , kostüm falan da güzelseben de gittim oraya kardeşm 50Euro ydu en son , hepsi küçük kabin giibi yerlerde farklı kostumlerle insanı baştan çıkarmaya çalışıyolar
ben de gezmek amaçlı gitniştim , uzun süre yaşamadım ama hertürlü Türkiyeden yüksek yaşam kalitesinormal insnaşarın yasam standartları nasıl arkadaşlar onlardan bahsedin, ben bi süre Pariste kalmıştım yasam kalitesi yüksek tabiki de çalışma saati ve alım gücü olsun, ama bi İsvec miydi neresiydi çalışma saatini en son 4 saate indiren ülke, orası kadar damuhtesem değil
şöyle söyliyim, insanlar tüm gün egleniyo içiyo ediyo uyusturucu kullanıımına kadar ama yine de saygılılar birbirlerine karşı, çalışma ve geçinme standartlarının da iyi olduguna eminimnormal insnaşarın yasam standartları nasıl arkadaşlar onlardan bahsedin, ben bi süre Pariste kalmıştım yasam kalitesi yüksek tabiki de çalışma saati ve alım gücü olsun, ama bi İsvec miydi neresiydi çalışma saatini en son 4 saate indiren ülke, orası kadar damuhtesem değil
katılıyorum kardeşimşöyle söyliyim, insanlar tüm gün egleniyo içiyo ediyo uyusturucu kullanıımına kadar ama yine de saygılılar birbirlerine karşı, çalışma ve geçinme standartlarının da iyi olduguna eminim
hangi eyalet abi?benim de kuzen yapmıştı ama pek memnun değildi hem de NEw Yorktaydı, pahalıydı orası belki ondanben gecen senelede work and travel a Amerikaya gitmiştim 4 aylıgına, o kadar güzeldi kiii deli gibi özlüyorum, adamların yaptıgı tek sey yemek içmek sıçmak,,,, gün boyu içiyolar çalışma saatleri 6 saati geçmez tabi isteyerek double çalışmıyolarsa hergün eglence hergün party, bi insan daha ne isteer