YURTDISINDA YAŞAM

bartsimpson

《Çavuş》
Onaylı Üye
Eğer varsa yurtdışı deneyimlerimiz bilgi aktarma amaçlı paylaşım yapabiliriz, maksat yeşillenmek

sitivi

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
ben özellikle gidip yaşamadım ama gezme amaçlı bi 10 gün Amsterdam da bulundum , abi bambaşka bi dünya böylr hayal dünyası gibi bişey , millet hayatını yaşıyo

bartsimpson

《Çavuş》
Onaylı Üye
abi onu az bucuk filmlerden görüyoruz daha detay ver bize, Red Lights falan nasıl oralar ugradın mı 😅

mehmet93

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
abi onu az bucuk filmlerden görüyoruz daha detay ver bize, Red Lights falan nasıl oralar ugradın mı 😅
ben de gittim oraya kardeşm 50Euro ydu en son , hepsi küçük kabin giibi yerlerde farklı kostumlerle insanı baştan çıkarmaya çalışıyolar

arıza2

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
normal insnaşarın yasam standartları nasıl arkadaşlar onlardan bahsedin, ben bi süre Pariste kalmıştım yasam kalitesi yüksek tabiki de çalışma saati ve alım gücü olsun, ama bi İsvec miydi neresiydi çalışma saatini en son 4 saate indiren ülke, orası kadar damuhtesem değil

mehmet93

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
normal insnaşarın yasam standartları nasıl arkadaşlar onlardan bahsedin, ben bi süre Pariste kalmıştım yasam kalitesi yüksek tabiki de çalışma saati ve alım gücü olsun, ama bi İsvec miydi neresiydi çalışma saatini en son 4 saate indiren ülke, orası kadar damuhtesem değil
ben de gezmek amaçlı gitniştim , uzun süre yaşamadım ama hertürlü Türkiyeden yüksek yaşam kalitesi

sitivi

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
şöyle söyliyim, insanlar tüm gün egleniyo içiyo ediyo uyusturucu kullanıımına kadar ama yine de saygılılar birbirlerine karşı, çalışma ve geçinme standartlarının da iyi olduguna eminim

mehmet93

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
şöyle söyliyim, insanlar tüm gün egleniyo içiyo ediyo uyusturucu kullanıımına kadar ama yine de saygılılar birbirlerine karşı, çalışma ve geçinme standartlarının da iyi olduguna eminim
katılıyorum kardeşim

keltoş

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
bize de kısmet olur inşallah bi gün

sorgusuz

《Çavuş》
Onaylı Üye
ben gecen senelede work and travel a Amerikaya gitmiştim 4 aylıgına, o kadar güzeldi kiii deli gibi özlüyorum, adamların yaptıgı tek sey yemek içmek sıçmak,,,, gün boyu içiyolar çalışma saatleri 6 saati geçmez tabi isteyerek double çalışmıyolarsa hergün eglence hergün party, bi insan daha ne isteer

ziyabey

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
ben gecen senelede work and travel a Amerikaya gitmiştim 4 aylıgına, o kadar güzeldi kiii deli gibi özlüyorum, adamların yaptıgı tek sey yemek içmek sıçmak,,,, gün boyu içiyolar çalışma saatleri 6 saati geçmez tabi isteyerek double çalışmıyolarsa hergün eglence hergün party, bi insan daha ne isteer
hangi eyalet abi?benim de kuzen yapmıştı ama pek memnun değildi hem de NEw Yorktaydı, pahalıydı orası belki ondan:cautious: