ETKİNLİK 09.kasım saat 17.00 a kadar seri babalar

KingHampton

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Beyler adam aktif degil sitede sorun var aslinda adam aktif degil son gorulme yerleri surekli degisiyor bunu issiz gibi takip ettim herkesde var bu hata yani girmedigi halde taa 4 ay onceki posta girmis gosteriyor @SaNCaK

Blacklion

★★★★Yarbay★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Beyler adam aktif degil sitede sorun var aslinda adam aktif degil son gorulme yerleri surekli degisiyor bunu issiz gibi takip ettim herkesde var bu hata yani girmedigi halde taa 4 ay onceki posta girmis gosteriyor @SaNCaK
ben orasında değilim bilgim de yok kardeşim yine açmıştı böyle bir daha dönüş yapmadı şimdi de yapmıyor olay bu

KingHampton

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
ben orasında değilim bilgim de yok kardeşim yine açmıştı böyle bir daha dönüş yapmadı şimdi de yapmıyor olay bu
Anladim kardesim de adam aktif takmiyomus gibi bi algi olmasin diye aciklama yaomak istedim

Görevi alındı

Guest
Hayır siteyle ilgili bir sorun değil. Aktifti doğru ama kaza yapmış ondan bakamamış. Özelden görüştüm ben. Ama dediğim gibi birdahakine bahane dinlemem.

KingHampton

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Hayır siteyle ilgili bir sorun değil. Aktifti doğru ama kaza yapmış ondan bakamamış. Özelden görüştüm ben. Ama dediğim gibi birdahakine bahane dinlemem.
Abi anladim da o sikinti var bence cunku neden adam 4 aylik konulari incelesin bide zadeve o degil uyelere baktim baska uyelere inlardada var

Blacklion

★★★★Yarbay★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
19:00 St.Polten üst,
19:00 Sturm Graz üst,
20:30 B.Münih üst,
20:30 Leicester üst,
22:45 Napoli üst,
20:00 Charleroi üst,
21:45 F.Sittard üst,
22:45 Heracles üst
ilk 2 maç gelmiş :D münih te devam ediyor gelmesi olası bu avusturya ligi hep bl gollü oluyor biliyorum :)

terry50

Guest
burda genelde admınlere guvenın :Donların dışında kolay kolay kupon yapıp dagıtım yapmazlar

terry50

Guest
en son 45 falandı ama şu an bılmıyorum hayırlısı olsun çıkarsa çıkar çıkmasssa nasıp yapa
cak bışey yok :confused::confused:

Blacklion

★★★★Yarbay★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
en son 45 falandı ama şu an bılmıyorum hayırlısı olsun çıkarsa çıkar çıkmasssa nasıp yapa
cak bışey yok :confused::confused:
beğeni toplam 44 tane katılan 44 tane olmuş oluyor birkaç tane aynı iş yerinden varmış aynı internetten girmişlerdi galiba şans 40/5 olur o zaman 8 kişiden 1 kişi

terry50

Guest
aynen bujnlardan umarım sahtgelerde vardır daha ıyı olur o zman 5 10 kişide sahtedır ınş