Yahu bunlara az sokmadım 200 banka havalesi diye diyeMk heryerde Kara listedesin
Yahu bunlara az sokmadım 200 banka havalesi diye diyeMk heryerde Kara listedesin
Müdürüm lose oldukbol şans
Bi süre böyle Veysi hazırlıklı olYahu bunlara az sokmadım 200 banka havalesi diye diye
sorun nedir?Lazio her lafima aciklik getirtmeye zorluyonuz beni valla eskisi gibi olmucam diyorum alın yalan söylemiyorum
Sorun yok abi Veysi yi tanıyor musun 😂sorun nedir?
Lazio açıklaskn isterseniz özeldensorun nedir?
Bol şansHedef 50 TL
BuyurVeysi burda mısın
Yatırım yok kardeşim 200yap cekts macındakı free betler eklenmışde bunun ıcın yatırım falan ısıtyro nasıl oluyor doğrumucekmek ıcıon falan
Haklısın ama sponsor site@despara34 dün yaptığım mesajı neden sildin yani kimse sitelere birsey demeyecek mi yorum yapmayacak mi iyi yada kötü.burasini bu konuda tasvip etmiyorum. Sen yokken ben vardım KuponBaz de 😁😁
😀😀@despara34 dün yaptığım mesajı neden sildin yani kimse sitelere birsey demeyecek mi yorum yapmayacak mi iyi yada kötü.burasini bu konuda tasvip etmiyorum. Sen yokken ben vardım KuponBaz de 😁😁
Sponsor olsun 50 tl söz verdi @Entebet destek neden eklemiyor. Eklemeyecekse yorum yapmasın. Yalanla iş yürümezHaklısın ama sponsor site
Ben olaya hakim değilim gardasim o yüzden ne desem olmaz ama söz verdirse yüklemesi lazimSponsor olsun 50 tl söz verdi @Entebet destek neden eklemiyor. Eklemeyecekse yorum yapmasın. Yalanla iş yürümez