Mudur elinden geldiğini yaptı lakin entebet yapmadı.Ben olaya hakim değilim gardasim o yüzden ne desem olmaz ama söz verdirse yüklemesi lazim
Mudur elinden geldiğini yaptı lakin entebet yapmadı.Ben olaya hakim değilim gardasim o yüzden ne desem olmaz ama söz verdirse yüklemesi lazim
Haksız mıyım sen varken bende vardım eren ama müdür yokken de ben vardım 😄😄
eskiyiz 😀Haksız mıyım sen varken bende vardım eren ama müdür yokken de ben vardım 😄😄
Ben yoktum 😂😂Haksız mıyım sen varken bende vardım eren ama müdür yokken de ben vardım 😄😄
Kaç seneliksin 😂eskiyiz 😀
O onun aýipi o zamanMudur elinden geldiğini yaptı lakin entebet yapmadı.
Sen ne zaman oldun knkbenden 6 gün sonra üye olmuşsun 😀
14 ağustosSen ne zaman oldun knk
Aramızda 2ay var berderse bende kasim14 ağustos
Söyleme @kumarbaz etkinlik yao bilene 100 tl at bonkör erenim 😁😁Sen ne zaman oldun knk
14agustos bildim😂😂Söyleme @kumarbaz etkinlik yao bilene 100 tl at bonkör erenim 😁😁
Kars kaşarı gibi mi eskiyiz 😎😎eskiyiz 😀
evtKars kaşarı gibi mi eskiyiz 😎😎
@kumarbaz adam hak etti ödülünü at 🤭🤭🤭14agustos bildim😂😂
Canı sağolsun sana atsin benim ödülü 😂😂@kumarbaz adam hak etti ödülünü at 🤭🤭🤭
Yok brooo bende şuan var sagolCanı sağolsun sana atsin benim ödülü 😂😂
k.a ilet aga bi denerim 🙂Abi simdi 50 tl eklenmedi diye bunları yapıyor diyeceksiniz ama vallah o yüzden değil ben bu siteye güvenmiyor istediği kadar sponsor olsun
Bak şimdi aynn bende entevet olsun betralax olsun bana da gvn vermiyo ama içinde bakiyemide kalmadiAbi simdi 50 tl eklenmedi diye bunları yapıyor diyeceksiniz ama vallah o yüzden değil ben bu siteye güvenmiyor istediği kadar sponsor olsun