Tamam gardas şartları canlı da öğrenir ona göre yatırım yaparimbilet etkinligine katilcagim de bazen kural koyuyorlar
Tamam gardas şartları canlı da öğrenir ona göre yatırım yaparimbilet etkinligine katilcagim de bazen kural koyuyorlar
Betyap yok gardaşAlabilirsen iyi olur zaten yatıracağım bari faydalan
Ekmegimle oynadın😂😂bilet etkinligine katilcagim de bazen kural koyuyorlar
1000 yatirinca 150 cevrimsiz bonus ve 150 freebet yukleniyorTamam gardas şartları canlı da öğrenir ona göre yatırım yaparim
Dk 40 0-01000 yatirinca 150 cevrimsiz bonus ve 150 freebet yukleniyor
Yatırımlarınız ardından %15 çevrimsiz bonus + çevrimsiz bonus kadar %100 freebet talep edebilirsiniz Eren Bey
York da kesin alır mısın. Geçende oraya 1k attim 1.7k çektim Paparaya üstüne papara 60 kesti onu da hesabıma eklediler geri sevdim orayiBetyap yok gardaş
Kesin alir.York da kesin alır mısın. Geçende oraya 1k attim 1.7k çektim Paparaya üstüne papara 60 kesti onu da hesabıma eklediler geri sevdim orayi
Bol şans yatırm yaptın demek eren bey 🤭🤭 tamam gardas eyvallah 😁1000 yatirinca 150 cevrimsiz bonus ve 150 freebet yukleniyor
Yatırımlarınız ardından %15 çevrimsiz bonus + çevrimsiz bonus kadar %100 freebet talep edebilirsiniz Eren Bey
Kesin alırım gardasimYork da kesin alır mısın. Geçende oraya 1k attim 1.7k çektim Paparaya üstüne papara 60 kesti onu da hesabıma eklediler geri sevdim orayi
sordum sadece 😀Bol şans yatırm yaptın demek eren bey 🤭🤭 tamam gardas eyvallah 😁
Dk 43 0-0sordum sadece 😀
Tamam eren bey bisey demedik eline saglik.sordum sadece 😀
Gardasim sen yap kullanıci adını ver yeter😂😂Tamam eren bey bisey demedik eline saglik.
Tamam 2 saate özelden yazarımKesin alırım gardasim
Bonus mu var 😂@lazio34 rep 😀
yatirimin varsa vermezler
La sabah sabah freebeti 0 sifirladikBonus mu var 😂
1k ya 'ne kadar alabilirsinGardasim sen yap kullanıci adını ver yeter😂😂