Kanit gostermezsen en adi en ***** adamsin hadi kanit alalimDaha 4 gün önce etkinliklerimi takip edip yağ cekiyodun bebe şimdi ne oldu bi ozguven gelmiş sana ne yedin.
Kanit gostermezsen en adi en ***** adamsin hadi kanit alalimDaha 4 gün önce etkinliklerimi takip edip yağ cekiyodun bebe şimdi ne oldu bi ozguven gelmiş sana ne yedin.
kufur etme aga uzaklastirmak zorunda kalirimKanit gostermezsen en adi en serefsiz adamsin hadi kanit alalim
@fiorino21Kanit gostermezsen en adi en serefsiz adamsin hadi kanit alalim
Usta tartismayin diyorsun da iyi hoşta adam direkt gevsek felan diyor okudugunu anlamiyor bk sinegitartışmayin beyler rrr
Bak kanit gostermezsen diyorum kanit goster hadi
Yav sorun bendemi adam hakaret ediyor. Herşey ediyor. Ben sesimi cikarinca hemen uyari !Beyler sakin gerilmeye gerek yok
Sakinim ustaBeyler sakin gerilmeye gerek yok
Tamam kral sakin yoksay yapin kapansın konuYav sorun bendemi adam hakaret ediyor. Herşey ediyor. Ben sesimi cikarinca hemen uyari !
Yav sorun bendemi adam hakaret ediyor. Herşey ediyor. Ben sesimi cikarinca hemen uyari !
Birbirinizi kırmayın reis gerek yokSakinim usta![]()
Kanit goster hadi bekliyorum etkinliginde yag cekmisim senin
Ustam kanit bekliyorum onun hangi etkinligine katilmisimküfür etmeden yaz dedim tekrar uyarmam kurallar icinde tartışma olsun
Hadi bekliyorumYav sorun bendemi adam hakaret ediyor. Herşey ediyor. Ben sesimi cikarinca hemen uyari !
Birsey yok modum girgir geciyorum canim sikildi takilacak adam buluyodum kendi arandi.Beyler ne oluyor? Listeyi yaptım gittim sorun ne neyi paylaşamıyorsunuz?