Geldimi reis@kumarbaz onay modum
Gevmis olsun150 cekiyoz 200 veriyoz
Sen sabahki 10 tlnin cekilisini yaptin mi?@kumarbaz onay modum
Bol sansss@kumarbaz onay modum
ÇoktanSen sabahki 10 tlnin cekilisini yaptin mi?
Sabah olduNerede yaptin
12 civari falan olduKardes sabah ben vardim yapmadiki.
Burda yaptım bonushanede12 civari falan oldu
Ah keşke olsa da yapsak gece mobil ödeme açılacak onu bekliyorumVarmı şu kardeşine 10 , 20 atıcak rol yapalım
Aynen yapilduBurda yaptım bonushanede
Konuyu bilmiyorum reis ama burda 10 tl verildiKardes sabahtan aksama kadar konunu takip ettik cekim saati 10:17 dedik 10:18 de papara hesabina gelmis belkide 10:17 de oynadigin sitede her neyse hic bor syi kabul etmedin. Post paylastin benden baska kimse begenmedi sadece @Serhatcann begendi sanirim. Ulan yine kabul etmedin bir de gelip burada cekilis yapmissin icine sindiyse helal olsun sana.
Bana öyle helal olsun melal olsun deme konuşma üslübüne dikkat et bonushoda girmek için yarım saat bekledim ve sonra dünkü burdaki konuda dağıtımı yaptın etkinlik yapmasını senden öğrenecek değilim seninle laf dalaşı yapamam noktaKardes sabahtan aksama kadar konunu takip ettik cekim saati 10:17 dedik 10:18 de papara hesabina gelmis belkide 10:17 de oynadigin sitede her neyse hic bor syi kabul etmedin. Post paylastin benden baska kimse begenmedi sadece @Serhatcann begendi sanirim. Ulan yine kabul etmedin bir de gelip burada cekilis yapmissin icine sindiyse helal olsun sana.
KİMSE SES SEDA YOK SEN NEDEN BU KADAR ÜSTTELİYOSUN AMACIN 10 TL ‘SE AT PAPARA GÖNDEREYİM YAPTIĞIN YANLIŞ BİŞİUslubumda ne var? Sen etkinligi hakkiyla yapmadin kardes yapsaydin lafim olmazdi.
Gönderme kanka hem hakaret ediyor hem gondercek misin degmezKİMSE SES SEDA YOK SEN NEDEN BU KADAR ÜSTTELİYOSUN AMACIN 10 TL ‘SE AT PAPARA GÖNDEREYİM YAPTIĞIN YANLIŞ BİŞİ
Sikkma canini reis soz verdigini yaptin senKİMSE SES SEDA YOK SEN NEDEN BU KADAR ÜSTTELİYOSUN AMACIN 10 TL ‘SE AT PAPARA GÖNDEREYİM YAPTIĞIN YANLIŞ BİŞİ
Gönderme kanka hem hakaret ediyor hem gondercek misin degmez
Eyvallah canlarımSikkma canini reis soz verdigini yaptin sen
Seviyoruz seni☺Eyvallah canlarım