O 3.per bitirdi maçı 19 sayılık seri yediler. 9-11 den 31-14 bittiAlba berlinden yatan bir arkadaş daha ulan alba sitelere çalıştın bu gece
Paylaşacak mısıneyw nba kuponu yaptik morel bozmak yok
Vallahi benim kasamda para olsa sana şans parasi atardim oglen 1 de burdaydin gece 1 oldu hala burdasinPaylaşacak mısın
Gayet iyi niyetli yazmistim bunuBirincisi öğlen 1 de burda değildim uyuyordumikincisi beni sürekli gördüğüne göre sende burdasın 3.sü şuan para ile ilgili bi durumum yok teşekkür ederim
![]()
Bende yine hakem kurbani oldumAlba berlinden yatan bir arkadaş daha ulan alba sitelere çalıştın bu gece
Bende iyi niyetle açıkladım,eksikleri veya yanlışları tamamlayıp cevap verdimBirincisi öğlen 1 de burda değildim uyuyordumikincisi beni sürekli gördüğüne göre sende burdasın 3.sü şuan para ile ilgili bi durumum yok teşekkür ederim
![]()
Bu gece kayıp bence çoktan paylaşırdı@TheGodfather aga sal kuponu
Bol şans biraderim takipteyim kuponların güzel hepdallas ve okc maclari cok iyi gidiyor
bu kupon supriz gibi duruyor.ama.gelme ihtimalide yuksek golden maci korkutuyor sadeceBol şans biraderim takipteyim kuponların güzel hep
eywBol şans biraderim takipteyim kuponların güzel hep
Olsun ben genel için dedim, ayrıca dün yerinde olsam bende bozardım üzülme keşke bozmasaydım diyebu kupon supriz gibi duruyor.ama.gelme ihtimalide yuksek golden maci korkutuyor sadece