Hosgeldin knktebrikler arkadaşlar
Hosgeldin knktebrikler arkadaşlar
Etkinlik için teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 4441kazananlara tebrikler papara atin.
Kazananlara tebrikler ilk beğeni yapıp sona yazildigim için kendimle gurur duyuyorumEkli dosyayı görüntüle 4441kazananlara tebrikler papara atin.
Tebrikler kazananlarEkli dosyayı görüntüle 4441kazananlara tebrikler papara atin.
Kardesim kural kuraldir izah ettim.Beni katmamssin başkan üzüldüm 3 mesaj eksiğim vardi
Sayende gordumParana çökeyim mi 😂 tebrikler kanka @Burak5678
kardesim bugün dolandirildim lütfen üstüne soğuk su olsun bu1 KISIYE SANS PARASI 19 TL ATMAK ISTIYORUM. ILK BEGENEN 10 KISI ARASINDAN SECILECEK. MESAJ SARTI 200 +
Al hadi al senin olsun 😂Sayende gordum
3 mesaj assagidim kirildim@1985turbo kirilma kardesim ama listeyi hazirlarken 200 Mesajin altindaydin kusura bakma.
Kazananlara tebrikler bisey olursa yedekteyim haa 😆 @ISYANKAREkli dosyayı görüntüle 4441kazananlara tebrikler papara atin.
Senden onceki yedekler hazir da bekliyor 😂Kazananlara tebrikler bisey olursa yedekteyim haa 😆 @ISYANKAR
Bana çıksa ben sakatlandim sen al derdimKazananlara tebrikler bisey olursa yedekteyim haa 😆 @ISYANKAR
Hahahaahha tamam.Kazananlara tebrikler bisey olursa yedekteyim haa 😆 @ISYANKAR
Eyvallah bro GOOOL atardimBana çıksa ben sakatlandim sen al derdim![]()