90 da olsa alır diyosunLazio kaybetmez
90 da olsa alır diyosunLazio kaybetmez
Dunku olaydan sonra yokum kardesim param cebimde kalsin ben kufur hak eden insan degilim ve o kufur atanlara da hakki olmayan etkinlik de 2 kez para atmisimSuat bey etkinlik göremedik ne zamandır![]()
kim küfür etti kardeşimeeeeDunku olaydan sonra yokum kardesim param cebimde kalsin ben kufur hak eden insan degilim ve o kufur atanlara da hakki olmayan etkinlik de 2 kez para atmisim
italya ligi en iyi takım atalanta sonra lazio sonra napoli benceLazio kaybetmez
Sen, seninle olanlarla yap suat. Diğerlerini yoksay görmezden gel küfür edenleriDunku olaydan sonra yokum kardesim param cebimde kalsin ben kufur hak eden insan degilim ve o kufur atanlara da hakki olmayan etkinlik de 2 kez para atmisim
aynen kardeşim bizim suçumuz neSen, seninle olanlarla yap suat. Diğerlerini yoksay görmezden gel küfür edenleri
yok laz iyiitalya ligi en iyi takım atalanta sonra lazio sonra napoli bence
biz senin yanındayız kardeşimDunku olaydan sonra yokum kardesim param cebimde kalsin ben kufur hak eden insan degilim ve o kufur atanlara da hakki olmayan etkinlik de 2 kez para atmisim
iyi ama benim en beğendiğim italyan takım atalantayok laz iyi![]()
oda bu sene iyiiyi ama benim en beğendiğim italyan takım atalanta
aynenoda bu sene iyi![]()
Ankaya geçiyorum demek birazdan etkinlik var demek 😂😂Neyse beyler ankaya geciyrm grsrz
görüşürüzNeyse beyler ankaya geciyrm grsrz
yok gibi 😂 😂Ankaya geçiyorum demek birazdan etkinlik var demek 😂😂
Gece cekimi yok KİAnkaya geçiyorum demek birazdan etkinlik var demek 😂😂
Olsun sen tuttur bi şekilleryapılır 😂Gece cekimi yok Kİ
kendine iyi bak güzel kardeşimNeyse beyler ankaya geciyrm grsrz
aynen kardeşim 😂Olsun sen tuttur bi şekilleryapılır 😂