beyler hangi site dha güvenli
1xbetten oynuyormsun reisEskiden sorsaydın b10 derdim
katılıyorum vatandaşaEskiden sorsaydın b10 derdim
Aynen halkın adamına katılıyorumeskiden olsa b10 un yanına yaklasamaz derdim hicbirisi.. ama su an 1xbet ve tempobet gerısı yalan
1xbetten oynuyormsun reis bakiye falan siliyormu odemde hıuzlımıeskiden olsa b10 un yanına yaklasamaz derdim hicbirisi.. ama su an 1xbet ve tempobet gerısı yalan
Oynamıyordum ama namını duyduk.1xbetten oynuyormsun reis
knk 1x in bakiye silmesi komiklik olur biraz ya hiç ihtimal vermıyorum1xbetten oynuyormsun reis bakiye falan siliyormu odemde hıuzlımı
Sen direk tempobete yönel1xbetten oynuyormsun reis bakiye falan siliyormu odemde hıuzlımı
cekimlerde yavas diyolar dogrumuknk 1x in bakiye silmesi komiklik olur biraz ya hiç ihtimal vermıyorum
onceden oynuyordum ordaSen direk tempobete yönel
niye devam etmiyononceden oynuyordum orda
Şaka yaptın galibaPİABET
ne şakası ya piyasanın 1 numarasıdır hiç şikayet duyudnmu bu siteden 50 bin cek öderŞaka yaptın galiba
Kardeş piabet dediğin site 1xbet tempobet gibi sitelerin getir götürünü yapar sadece yapma kurban olayımne şakası ya piyasanın 1 numarasıdır hiç şikayet duyudnmu bu siteden 50 bin cek öder
sen oyna bi piabetten ondan sonra karar verKardeş piabet dediğin site 1xbet tempobet gibi sitelerin getir götürünü yapar sadece yapma kurban olayım![]()